logo-wepublic Created with Sketch.

On-the-job ondersteuning

Soms is on-the-job ondersteuning noodzakelijk. Wij leveren ervaren professionals die van aanpakken houden en die weten wat werkt, en wat niet werkt. Zij kennen het klappen van de zweep en nemen de klant daarmee veel zorgen uit handen.

Onze werkwijze is heel eenvoudig. Met de klant stellen we het profiel van de ideale kandidaat vast en bepalen we voor hoeveel dagen per week en voor hoelang ondersteuning gewenst is. Onze kandidaten zijn werkzaam bij Wepublic of komen uit ons omvangrijke netwerk.

Veelvoorkomende situaties die vragen om interim ondersteuning:

Al onze adviseurs zijn in principe beschikbaar voor interim opdrachten. Van seniors tot juniors. Ook hebben we een groot netwerk van specialisten die wij snel kunnen mobiliseren.

Onze adviseurs

Doe mee aan de enige Corporate Affairs Benchmark van Nederland

Wepublic nodigt leiders in communicatie- en public affairs functies uit voor de derde editie van de Corporate Affairs Benchmark. Dit unieke initiatief bouwt voort op de succesvolle Communicatie Management- en…

Lees meer

De buitenwereld in de boardroom

Extinction Rebellion die de hal van je kantoor bezet omdat je in fossiele energie belegt, een paginagrote advertentie in de Telegraaf die jouw organisatie aanspreekt op investeringen in de vleesindustrie…

Lees meer