logo-wepublic Created with Sketch.

On-the-job ondersteuning

Soms is on-the-job ondersteuning noodzakelijk. Wij leveren ervaren professionals die van aanpakken houden en die weten wat werkt, en wat niet werkt. Zij kennen het klappen van de zweep en nemen de klant daarmee veel zorgen uit handen.

Onze werkwijze is heel eenvoudig. Met de klant stellen we het profiel van de ideale kandidaat vast en bepalen we voor hoeveel dagen per week en voor hoelang ondersteuning gewenst is. Onze kandidaten zijn werkzaam bij Wepublic of komen uit ons omvangrijke netwerk.

Veelvoorkomende situaties die vragen om interim ondersteuning:

Al onze adviseurs zijn in principe beschikbaar voor interim opdrachten. Van seniors tot juniors. Ook hebben we een groot netwerk van specialisten die wij snel kunnen mobiliseren.

Onze adviseurs

‘Het nieuws’ is wel aan een nieuwe story toe

Het algemene vertrouwen van Nederlanders in het nieuws is, na een kleine opleving vorig jaar, wederom gedaald. Nederlanders geloven steeds minder dat ‘het nieuws’ betrouwbaar en geloofwaardig is. Televisie, print,…

Lees meer

Woensdag gehaktdag

Vandaag presenteerde minister Kaag van Financiën het koffertje met het Financieel Jaarverslag van het Rijk over het afgelopen jaar. Deze traditie is soms reden voor een feeststemming, maar dat is…

Lees meer