logo-wepublic Created with Sketch.

On-the-job ondersteuning

Soms is on-the-job ondersteuning noodzakelijk. Wij leveren ervaren professionals die van aanpakken houden en die weten wat werkt. En wat niet werkt. Zij kennen het klappen van de zweep en nemen de klant daarmee veel zorgen uit handen.

Onze werkwijze is heel eenvoudig. Met de klant stellen we het profiel van de ideale kandidaat vast en bepalen we voor hoeveel dagen per week en voor hoelang ondersteuning gewenst is. Onze kandidaten zijn werkzaam bij Wepublic of komen uit ons omvangrijke netwerk.

Veelvoorkomende situaties die vragen om interim ondersteuning:

Al onze adviseurs zijn in principe beschikbaar voor interim opdrachten. Seniors en juniors. Ook hebben we een groot netwerk van specialisten die wij snel kunnen mobiliseren.

Gespecialiseerd in interim management zijn:

Hein Greven

Associate Partner

Maaike van Hooidonk

Co-CEO

Frank Körver

Associate Partner

Mark van den Anker

Co-CEO

Maurice Jansen

Managing Director

Coronacrisis: Wat houdt mijn stakeholders eigenlijk bezig?  

(Leestijd: 1 minuut) Iedereen is de hele dag bezig met het nieuws rondom het coronavirus. Maar de invalshoek verschilt per persoon en organisatie. Wij brachten met onze Issue Tracker in…

Lees meer

Branchevereniging: de comeback kid in coronacrisis

De invloed van brancheverenigingen leek de afgelopen maanden of zelfs jaren aardig afgenomen. Maar als vertegenwoordiger van sectoren en beroepen lijkt de invloed van de branchevereniging tijdens de coronacrisis weer…

Lees meer