logo-wepublic Created with Sketch.

Wie we zijn

Gedreven. Vernieuwend. En fun to work with. Dat is wat onze klanten over ons zeggen. Met ons team van 35 professionals werken wij elke dag met veel gedrevenheid en plezier vanuit Amsterdam en Den Haag voor de meest gerenommeerde organisaties van Nederland.

Wij bieden advies, intelligence en management

Om complexe vraagstukken op het gebied van public affairs en communicatie op te lossen, kunt u bij ons terecht voor advies, intelligence en (interim) management. Wij benaderen elk vraagstuk met een frisse blik, hebben innovatiekracht en zijn soms wat onconventioneel als dat nodig is. Benieuwd wat dat op kan leveren? Bekijk hier resultaten.

Wij verbinden de binnenwereld van uw organisatie met de complexe buitenwereld

Wilt u in contact komen met de overheid, politiek, het publiek of maatschappelijk middenveld? Of uw positie in de publieke arena verstevigen? Onze adviseurs dragen bij aan betere besluitvorming met draagvlak in de samenleving. Dat doen we door uw binnenwereld te analyseren en te adviseren over hoe u het gesprek met de buitenwereld het beste aan kunt gaan. Niet alleen met onze eigen kennis, kunde en ervaring, maar ook met relevante en kwalitatieve data-analyses. Zodat u niet alleen naar uw onderbuikgevoel hoeft te luisteren, maar ook op de feiten kunt vertrouwen.

Wij communiceren met impact

Wat is uw verhaal? Wij gaan graag samen met u op zoek naar uw échte verhaal. Een verhaal dat raakt. Bij Wepublic werken we met opdrachtgevers die snappen dat de huidige maatschappij meer vraagt dan eigenbelang. Met een goed beeld van stakeholdersbelangen maken we andere en betere strategische keuzes. Wij vinden het geweldig om dit soort processen te begeleiden en die vervolgens te vertalen naar een krachtige communicatieboodschap met impact.

Wij combineren advies met intelligence

De combinatie van advies en intelligence én onze integrale benadering van public affairs en communicatie onderscheidt ons van anders adviesbureaus. Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij zien public affairs daarbij als het samenbrengen van verschillende partijen, zoals organisaties en stakeholders. Vindt u het lastig om stelling te nemen of de dialoog aan te gaan? Wij sturen aan op gesprekken waarin dilemma’s worden gedeeld en er goed naar elkaars belangen en inzichten wordt geluisterd. Tevreden zijn we pas als we de juiste mensen met elkaar in contact brengen, er wederzijds begrip is en we zo het doel behalen wat onze opdrachtgever voor ogen had.

Werken bij Wepublic

Kom je bij ons werken? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe professionals. Bij Wepublic krijg je een team vol jonge en ambitieuze collega’s, goede arbeidsvoorwaarden, veel ontwikkelmogelijkheden en de vrijheid om je werkdag en carrière zelf in te vullen. Iets voor jou? Bekijk onze vacatures.

Adviseurs

Maaike

Maaike van Hooidonk

Co-CEO
Mark

Mark van den Anker

Co-CEO
Maurice

Maurice Jansen

Managing Director
Gijs

Gijs Petter

Director Intelligence
Renske

Renske Miltenburg

Director
wouter

Wouter van Aggelen

Director
Jojanneke

Jojanneke Holtrust Westerbeek

Director
Aleid (3)

Aleid van der Zwan

Director
Laurens

Laurens Minderhoud

Director
TIM VAN DER WEIDEN

Tim van der Weiden

Salesmanager
Daan W

Daan Wijnants

Senior Adviseur
Esther

Esther Vriesendorp

Senior Adviseur
aukje

Aukje Ravensbergen

Senior Adviseur
Wilmer

Wilmer Smook

Senior Adviseur
Annemijn

Annemijn Cassée

Senior Adviseur
Catharina (3)

Catharina Burgman

Senior Adviseur
RobynZ

Robin Zwemmer

Adviseur
Chris

Chris van de Weijer

Adviseur
Jacqueline

Jacqueline Knobben

Adviseur
Anouk

Anouk Verhaegh

Head of Operations SIM & Junior Adviseur
Wytze

Wytze Pathuis

Junior Adviseur
Casper

Casper Bouwmeester

Junior Adviseur
David

David Thissen

Junior Adviseur
Willem

Willem Buijs

Junior Adviseur
Puck

Puck Blans

Junior Adviseur
Wisse

Wisse van Os

Junior Adviseur
Reinder

Reinder Aalders

Junior Adviseur
Amaris

Amarins van den Eijkel

Intelligence Specialist
eva

Eva Vollaers

Intelligence Specialist
Thomas

Thomas Saint-Gérand

Developer
Francesca

Francesca Lucas

Data Scientist
Maaike (1)

Maaike de Groot

Office Manager
Dees (1)

Dees Deitmers

Office Manager
Marja

Marja Renema-Hooijer

Financieel Controller

Onze kernwaarden

Vernieuwend

Innovatief, impactvol en soms wat onconventioneel. Wij denken out of the box en zijn elke dag bezig met het bedenken van nieuwe benaderingen en nieuwe digitale oplossingen. Als we kansen zien, verzilveren we die.

Gedreven

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij zijn pas tevreden als we alle ambities van onze klanten realiseren. Onze specialisten gaan altijd voor het best mogelijke resultaat. Waarbij ieder vraagstuk per definitie om maatwerk vraagt.

Fun to work with

Onze adviseurs zijn professioneel, toegankelijk en betrokken. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten het leuk vinden om daarom met ons samen te werken.