Interim-management en detachering

Ervaren krachten aan boord die verschil maken

Soms is tijdelijke ondersteuning noodzakelijk. Wij leveren ervaren professionals die van aanpakken houden en die weten wat werkt. En wat niet. Zij kennen het klappen van de zweep en nemen de klant daarmee zorgen uit handen.

Wepublic kan u kortstondig ondersteunen of voor langere termijn. Op het gebied van reputatie, communicatie en/of public affairs. We kunnen ervaren interim managers leveren, maar ook uitvoerende expertise. Altijd van hoog niveau. En toegewijd aan het oplossen van uw vraagstuk.

  • Veelvoorkomende situaties waarin klanten vragen om interim-management of detachering:
  • Overbruggen van de periode naar een nieuwe manager
  • Projecten of programma’s waarbij gezocht wordt naar een manager of extra ondersteuning
  • Een issue, crisis of vraagstuk waarvoor extra capaciteit nodig is
  • Extra capaciteit in geval van grote veranderingen
  • Behoefte aan een kortetermijnoplossing, bijvoorbeeld wanneer een managementpositie vacant wordt
  • Langdurige uitval van een professional
  • Specialistische kennis is nodig maar (nog) niet aanwezig

De afgelopen jaren hebben we zeer uiteenlopende organisaties mogen ondersteunen op het gebied van interim management en detachering. We vertellen u hier graag meer over. Referenties zijn uiteraard op aanvraag beschikbaar.

Enkele relevante cases:

Samenvoegen van afdelingen tot één centrale communicatieafdeling
In een grote zorgorganisatie hebben we met inzet van interim-management een aantal afdelingen samengevoegd tot één afdeling. Met de organisatieleden zijn doelen, processen en de structuur bepaald. Daarnaast is het profiel van een te werven manager samengesteld, waarna deze ook gevonden.

Een bestaand team voorzien van een impuls en ondersteuning
Bij een uitvoeringsorganisatie van formaat hebben we in een opdracht van een half jaar een afdeling van nieuwe prikkels en nieuwe kennis voorzien. Gezamenlijk zijn nieuwe processen opgesteld en zijn we tot nieuwe acties gekomen.