logo-wepublic Created with Sketch.

Producten

Producten met potentie zetten we zo snel mogelijk in de markt. Dat kan bijvoorbeeld een krachtige monitoring tool zijn om grip te houden op de politieke en maatschappelijke omgeving, een slimme methode om uw krachtenveld inzichtelijk te maken of een handige app om uw stakeholder management te verbeteren. We bieden producten aan voor public affairs professionals en voor communicatie-experts.

Real-time politieke informatie: Stakeholder Intelligence Monitor

Met de SIM brengen wij real-time, relevante informatie uit de politieke en maatschappelijke actualiteit bij elkaar.

Lees meer →

Stakeholder management in teamverband: Stakeholder Engagement Tool

Stakeholder Engagement Tool is de plek waar uw organisatie gezamenlijk contacten opslaat, verslag doet van overleggen en acties uitzet. Met SET brengt u stakeholdermanagement een stap verder.

Lees meer →

Verkiezingsmonitor TK2021

De Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart 2021 komen snel dichterbij. Wepublic wil je graag helpen om je als organisatie zo goed mogelijk voor te bereiden. Daarom biedt heeft Wepublic drie pakketten opgesteld, waarmee jij kan inspelen op de nieuwste ontwikkelingen.

Lees meer →

Diepgaande analyses op basis van big data: Issue Tracker

De Issue Tracker helpt je de ontwikkeling van een issue te volgen: aan de hand van analyses, op basis van big data, worden verschillende arena’s gevolgd en leveren wij u actionable insights in een overzichtelijke rapportage.

Lees meer →

Communicatie Management Benchmark

Informatie van 100+ organisaties die deelnamen aan de Benchmark, helpt managers om communicatie-impact te vergroten en state-of-the-art communicatie-afdelingen te bouwen.

Lees meer →

Krachtenveldanalyse

Weet hoe je stakeholders ervoor staan. Een belangrijk instrument om succesvoller te kunnen opereren in een steeds dynamischer en complexer krachtenveld.

Lees meer →