logo-wepublic Created with Sketch.

Concepten

Bij Wepublic krijgen we veel energie van het bedenken en realiseren van nieuwe concepten.

Concepten met potentie zetten we zo snel mogelijk in de markt. Dat kan bijvoorbeeld een krachtige monitoring tool zijn om grip te houden op de politieke en maatschappelijke omgeving, een slimme methode om uw krachtenveld inzichtelijk te maken of een handige app om uw stakeholder management te verbeteren. Belangrijk vertrekpunt: het concept moet waarde creëren voor onze klanten. Alleen dan werken we het concept verder uit.

Het komt ook voor dat we concepten in opdracht van klanten ontwikkelen of concepten ontwikkelen waar we naderhand organisaties voor benaderen om aan te sluiten.

Hieronder vind je alle concepten van Wepublic:

Stakeholder Intelligence Monitor

Met de SIM brengen wij real-time, relevante informatie uit de politieke en maatschappelijke actualiteit bij elkaar.

Lees meer →

Communicatie Management Benchmark

Informatie van 100+ organisaties die deelnamen aan de Benchmark, helpt managers om communicatie-impact te vergroten en state-of-the-art communicatie-afdelingen te bouwen.

Lees meer →

Krachtenveldanalyse

de Krachtenveldanalyse; een belangrijk instrument om succesvoller te kunnen opereren in een steeds dynamischer en complexer krachtenveld.

Lees meer →

Spinbuzz

Pocket CRM Spinbuzz stelt jou en je collega’s in staat om eenvoudig en efficiënt afspraken, ontmoetingen en telefoontjes met stakeholders op te zoeken en te delen.

Lees meer →

The Kitchen

The Kitchen is een uniek platform dat communicatieprofessionals van verschillende organisaties bij elkaar brengt om doorbraken te creëren rondom issues en dilemma’s.

Lees meer →

The Audit

De Audit is een methodiek om in een kort tijdsbestek inzicht te krijgen in kwaliteit, professionaliteit en impact van de communicatieafdeling.

Lees meer →

College op de Kaart

College op de Kaart helpt nieuwe Colleges van B&W om positie te kiezen, impact te vergroten en verbinding te versterken.

Lees meer →