logo-wepublic Created with Sketch.

Onze digitale tools: weet wat er speelt, weet wat u moet doen

Een journalist die u straks te woord moet staan, een Kamerdebat dat nog samengevat moet worden, en niet te vergeten, een lobbystrategie die voor vanavond af moet. Uw werk is complexer dan ooit, en u en uw team houden veel ballen in de lucht. Alles moet nu, en ook nog eens tegelijk. Waardoor u steeds achter de feiten aanloopt, geen tijd hebt om even stil staan bij een issue of stakeholder, maar vooral bezig bent met het managen van de informatie.

Onze tools helpen u slimmer te werken en sneller te anticiperen. Instrumenten die door politieke duiding van politiek adviseurs een ‘tweede brein’ van u vertegenwoordigen, en ruimte in uw hoofd bieden/ en u helpen betere keuzes te maken. Zo heeft u meer grip op de politieke en maatschappelijke werkelijkheid.

Stakeholder Intelligence Monitor (SIM): Houd grip op politieke werkelijkheid

Houd grip op de politieke en maatschappelijke werkelijkheid. Ontvang op maat politieke updates én duiding door onze politiek experts. Abonneer per onderwerp, ongeacht het aantal gebruikers.

Lees meer →

Issue Tracker: diepgravend inzicht in de ontwikkelingen rondom één specifiek issue

Met onze Issue Tracker zoomt u in op één issue. We kijken terug naar de ontwikkeling van een issue en brengen het complete speelveld voor u in kaart.

Lees meer →

Stakeholder Engagement Tool (SET): De app die stakeholdermanagement makkelijk maakt

De Stakeholder Engagement Tool (SET) is dé plek waar uw organisatie eenvoudig gezamenlijk contacten opslaat, verslag doet van overleggen, commentaar geeft en acties uitzet.

Lees meer →

Corporate Affairs Benchmark

Informatie van 100+ organisaties die deelnamen aan de Benchmark, helpt managers om communicatie-impact te vergroten en state-of-the-art communicatie-afdelingen te bouwen.

Lees meer →

Krachtenveldanalyse

Weet hoe je stakeholders ervoor staan. Een belangrijk instrument om succesvoller te kunnen opereren in een steeds dynamischer en complexer krachtenveld.

Lees meer →