logo-wepublic Created with Sketch.

Concepten

Bij Wepublic krijgen we veel energie van het bedenken en realiseren van nieuwe concepten.

Concepten met potentie zetten we zo snel mogelijk in de markt. Dat kan bijvoorbeeld een krachtige monitoring tool zijn om grip te houden op de politieke en maatschappelijke omgeving, een slimme methode om uw krachtenveld inzichtelijk te maken of een handige app om uw stakeholder management te verbeteren. Belangrijk vertrekpunt: het concept moet waarde creëren voor onze klanten. Alleen dan werken we het concept verder uit.

Het komt ook voor dat we concepten in opdracht van klanten ontwikkelen of concepten ontwikkelen waar we naderhand organisaties voor benaderen om aan te sluiten. Hieronder vind je alle concepten van Wepublic:

Stakeholder Intelligence Monitor

Met de SIM brengen wij real-time, relevante informatie uit de politieke en maatschappelijke actualiteit bij elkaar.

Lees meer →

Stakeholder Engagement Tool

Stakeholder Engagement Tool is de plek waar uw organisatie gezamenlijk contacten opslaat, verslag doet van overleggen en acties uitzet. Met SET brengt u stakeholdermanagement een stap verder.

Lees meer →

Issue Tracker

De Issue Tracker helpt je de ontwikkeling van een issue te volgen: aan de hand van analyses, op basis van big data, worden verschillende arena’s gevolgd en leveren wij u actionable insights in een overzichtelijke rapportage.

Lees meer →

Communicatie Management Benchmark

Informatie van 100+ organisaties die deelnamen aan de Benchmark, helpt managers om communicatie-impact te vergroten en state-of-the-art communicatie-afdelingen te bouwen.

Lees meer →

Krachtenveldanalyse

de Krachtenveldanalyse; een belangrijk instrument om succesvoller te kunnen opereren in een steeds dynamischer en complexer krachtenveld.

Lees meer →