logo-wepublic Created with Sketch.

Inzicht in ontwikkelingen op het gebied van maatschappij, politiek en stakeholders

Wij zorgen ervoor dat u weet wat er speelt. Onze specialisten geven inzicht in ontwikkelingen op het gebied van publiek, politiek en stakeholders. Wat wij voor u kunnen betekenen:

  • Monitoren van politieke en maatschappelijke ontwikkelingen: Met onze Stakeholder Intelligence Monitor (SIM) geven we u inzicht in wat er speelt in de politiek en bij andere relevante stakeholders. De SIM is een innovatieve tool die u continu op de hoogte houdt van issues en stakeholders.
  • Ontwikkelen van krachtenveldanalyses: Voor organisaties brengen wij het krachtenveld in kaart. Wat zijn de issues? Welke stakeholder heeft welke belangen? En welke standpunten worden ingenomen? Wij duiden ontwikkelingen, trekken conclusies en doen aanbevelingen.
  • Uitvoeren van reputatieonderzoek: Hoe wordt uw organisaties gepercipieerd en gewaardeerd door stakeholders? Wat wordt gezien als uw sterktes en zwaktes? Waar liggen kansen en uitdagingen? Met kwalitatief of kwantitatief onderzoek bieden we u waardevolle managementinformatie.
  • Uitvoeren van benchmarkonderzoek: Wepublic voert geregeld benchmarks uit. Inzicht in de keuzes van andere organisaties kan uitermate leerzaam zijn. Benchmarks voeren we meestal uit in opdracht, maar we ontwikkelen ook zelf benchmarks ter versterking van onze dienstverlening. Zo hebben we met TU Delft de Nederlandse Communicatie Management Benchmark uitgevoerd.

Onze specialisten in Intelligence

Hein Greven

Maaike Hellingman-van Hooidonk

Frank Körver

Mark van den Anker

Benjamin van Es

Friso Rip

Eva Huis in 't Veld

Gijs Petter

Robin Beentjes

Jonathan Seib

Roel Dijkstra

Judith Heyligers

Liz Zoetekouw

GKSV bouwt intelligence positie verder uit met drie young professionals

GKSV heeft haar dienstverlening op het gebied van intelligence verder versterkt. Met de komst van Marcelle Verhoeven, Roel Dijkstra en Jonathan Seib speelt GKSV in op de groeiende vraag naar…

Lees meer

Kansen voor communicatiemanagers

In de zomer van 2017 heeft GKSV diverse onderzoeken, blogs en artikelen geanalyseerd. Ons doel was een beeld krijgen van thema’s die in ieder geval op het netvlies moeten staan…

Lees meer

Concepten

Stakeholder Intelligence Monitor

Met de SIM brengen wij real-time, relevante informatie uit de politieke en maatschappelijke actualiteit bij elkaar.

Lees meer

The Audit

De Audit is een methodiek om in een kort tijdsbestek inzicht te krijgen in kwaliteit, professionaliteit en impact van de communicatieafdeling.

Lees meer

Communicatie Management Benchmark

Informatie van 100+ organisaties die deelnamen aan de Benchmark, helpt managers om communicatie-impact te vergroten en state-of-the-art…

Lees meer

Spinbuzz

Pocket CRM Spinbuzz stelt jou en je collega’s in staat om eenvoudig en efficiënt afspraken, ontmoetingen en telefoontjes met stakeholders op te…

Lees meer