Stakeholder Intelligence Monitor (SIM): Houd grip op politieke werkelijkheid

Inzicht in politiek-maatschappelijke ontwikkelingen wordt steeds crucialer voor organisaties. Bijvoorbeeld als het gaat om input voor de strategische koers, als middel om ad-hoc kansen te benutten of als radar om tijdig in te spelen op risico’s. Veel politieke en maatschappelijke informatie is weliswaar openbaar, maar complex en verspreid over een groot aantal informatiebronnen. Hoe houd je het overzicht?

De Stakeholder Intelligence Monitor (SIM) van Wepublic brengt alle voor u relevante informatie bij elkaar. SIM is een online platform met e-mail integratie, die u real-time op de hoogte houdt van ontwikkelingen in de politieke en maatschappelijke arena. Berichten in SIM zijn altijd voorzien van inhoudelijke en procesmatige duiding op maat. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan.

Het resultaat van het gebruik van de SIM is dat u grip krijgt op issues, goed geïnformeerd bent over wat er zich in de buitenwereld afspeelt en meer in control bent bij het uitrollen van uw strategie. Dit maakt SIM de need to have tool voor diverse organisaties. Wij werken bijvoorbeeld voor (AEX)-bedrijven, brancheorganisaties, de (semi) publieke sector en lokale en regionale overheden.

Meer weten of gratis SIM op proef? Bekijk onze aparte website of neem contact met ons op.

Lees meer