Politieke monitoring

Weet wat er speelt

Om een voorsprong te behalen en vast te houden, is het een must om op de hoogte te zijn van ontwikkelingen in politiek Den Haag, het maatschappelijk middenveld en stakeholders. Echter, de overheid, politiek en stakeholders publiceren in een week duizenden documenten. Het kan een uitdaging vormen om die informatiestroom te temmen. Dat kost bovendien veel tijd, die de moderne public affairs professional, communicatiemanager of bestuurder liever zou gebruiken voor ander werk. Wepublic heeft de Stakeholder Intelligence Monitor (SIM) ontworpen om hen te ontzorgen, opdat zij nooit meer belangrijke informatie missen.

Moderne politieke monitor

De SIM is een politieke monitor die bestaat uit een slimme combinatie van mensenwerk en IT. De IT component stelt ons bijvoorbeeld in staat meer dan 750 bronnen te monitoren en razendsnel updates te kunnen versturen. Het mensenwerk zorgt ervoor dat onze klanten niets missen, ook niet als trefwoorden niet precies overeenkomen. Daarnaast maken onze adviseurs van elk bericht een samenvatting van de relevante informatie. Hier voegen zij belangrijke informatie over het politieke proces aan toe, zodat men inzicht krijgt in de momenten om invloed te hebben op dit proces. Het is dus niet zomaar informatie, maar intelligence, en dat is als zuurstof voor de moderne lobbyist. Gebruikers van de SIM hebben niet langer het gevoel soms verrast te worden door wet- en regelgeving.

De Stakeholder Intelligence Monitor biedt onder meer:

  • Ongelimiteerd aantal gebruikers tegen een vast tarief;
  • Wekelijks een politieke agenda met alleen de voor u relevante items, gemakkelijk te importeren in uw eigen agenda;
  • Een online Dashboard wat fungeert als een database, gemakkelijk doorzoekbaar als naslagwerk;
  • Een systeem dat te gebruiken is op ieder apparaat.

Politieke monitor op maat

De SIM wordt op maat geleverd. Dit houdt in dat gebruikers zelf bepalen op welke onderwerpen zij graag berichten ontvangen. Ook kunnen gebruikers kiezen van welke stakeholders zij graag ontwikkelingen ontvangen: bijvoorbeeld alleen de Tweede Kamer, ook de Eerste Kamer, of het hele maatschappelijk middenveld. Tot slot kunnen gebruikers per onderwerp aangeven met welke frequentie zij het liefst worden geïnformeerd. De één ontvangt graag direct een e-mail, en de ander heeft voldoende aan een dag- of weekoverzicht. Dit is belangrijk, omdat een te volle mailbox het risico meebrengt dat iemand – ondanks alle goede bedoelingen – toch informatie mist. Daarom biedt Wepublic een politieke monitor aan op maat, met state-of-the-art alerts.

Wij stellen de lijst met onderwerpen die wij voor u monitoren samen met u op. Ook is het mogelijk om u te abonneren op een vooraf samengestelde politieke monitor over een specifiek onderwerp, zoals:

  • Zorgmonitor
  • Gemeentemonitor
  • Verkiezingsmonitor TK 2021
  • Europa
  • Sustainable Development Goals
  • Covid-19

Politieke monitor vrijblijvend op proef

Wij zijn erg trots op onze SIM en laten u graag kennismaken met onze dienstverlening. Daarom bieden wij iedereen een gratis proef aan. Zo kunt u ontdekken welke functionaliteiten deze politieke monitor heeft. En het geeft ons de kans om te leren welke onderwerpen interessant zijn voor uw organisatie.

Vraag een gratis proef aan door contact op te nemen via [email protected] of +31 6 30 41 32 62, of via dit formulier.