Communicatie Management Benchmark

In samenwerking met TU Delft ontwikkelde Wepublic de Communicatie Management Benchmark. Deze benchmark bevat unieke informatie van meer dan 100 (!) organisaties in Nederland. Dat heeft bijzonder interessante inzichten opgeleverd. Inzichten die managers helpen de communicatie-impact te vergroten en state-of-the-art communicatie-afdelingen te bouwen.

De Benchmark biedt u essentiële, verrassende en praktische inzichten. Bovendien is het nu mogelijk om de communicatiefunctie binnen uw organisatie op talloze aspecten te vergelijken met het benchmarkgemiddelde of met peers. De Benchmark is daarmee onmisbaar voor het slim organiseren van communicatie, aantoonbaar vergroten van communicatie-impact en het goed aansturen van de communicatieafdeling.

Bent u geïnteresseerd in een waardevolle rapportage en unieke informatie over de rol, toegevoegde waarde en organisatie van de communicatie in Nederland? Wilt u meer weten over de positie van communicatiemanagers en de samenstelling van teams? Nieuwsgierig hoe andere organisaties nu en in de toekomst het verschil met communicatie willen maken? Op deze en meer vragen geeft de Communicatie Management Benchmark uitgebreid informatie.

Meer weten? Neem contact op met Frank Körver.

Lees meer