logo-wepublic Created with Sketch.

Wie we zijn

We zijn een team van bevlogen en resultaatgerichte professionals. Voor de meest gerenommeerde organisaties van Nederland werken we aan complexe en vaak zeer uitdagende vraagstukken op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs (onze ‘expertisegebieden’). U kunt bij ons terecht voor advies, intelligence en (interim) management (onze ‘service lines’).

We nemen ons werk zeer serieus en zijn trots op de waarde die we elke dag leveren. Iedereen die bij Wepublic werkt, heeft een enorme drive om van betekenis te zijn. Onze professionals worden gedreven door drie passies: resultaten behalen voor onze klanten, het inhoudelijk vernieuwen van het vakgebied waarin we werkzaam zijn en bruggen slaan tussen organisaties (en haar bestuurders) en stakeholders.

Wepublic is opgericht in 2013 (destijds heette het bureau GKSV). De eigenaren van Wepublic zijn Mark van den Anker, Hein Greven, Maaike Hellingman-van Hooidonk en Frank Körver.

Wepublic telt ruim 25 strategen en analisten. Daarnaast werken we nauw samen met een zeer ervaren schil van externe specialisten (zgn. associés): Peter Stroink en Hans Huigen.

Adviseurs

Hein Greven

Maaike Hellingman-van Hooidonk

Frank Körver

Mark van den Anker

Maurice Jansen

Renske Miltenburg

Eva Huis in 't Veld

Friso Rip

Gijs Petter

Robin Beentjes

Jedidja van Bree-Waarsenburg

Catharina Burgman

Catharina Burgman

Emmeke Hulshof

Jonathan Seib

Liz Zoetekouw

Lisanne Nieuwland

Roel Dijkstra

Judith Heyligers

Carlijn van Schijndel

Nils Dalmeijer

Nils Dalmeijer

Catharina Burgman

Iris Weerdenburg

Faye Bovelander

Melissa Veenstra

Melissa Veenstra

avatar PV

Pieter Vlierhuis

avatar RZ

Robin Zwemmer

Maaike de Groot