logo-wepublic Created with Sketch.

Resultaatgericht, praktisch en geïntegreerd advies

Wij leveren scherp, praktisch en geïntegreerd advies op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs. Onze adviseurs zijn analytisch sterk, leggen in hun werk continu de verbinding met uw ambities, maar zijn vooral gericht op het leveren van resultaat. Denken en doen.

Typische werkzaamheden waar klanten ons voor inschakelen:

 • Crisiscommunicatie: klanten met raad en daad terzijde staan bij lastige en vaak gevoelige kwesties waarbij uw belangen (reputatie, continuïteit, etc) in het geding zijn.
 • Issues management: tijdig opsporen van reputatierisico’s en -kansen en zodanig helpen managen van deze issues dat deze in het voordeel van u uitpakken.
 • Interne communicatie: informeren van en communiceren met uw medewerkers zodat alle neuzen dezelfde kant op staan en medewerkers maximaal aligned zijn.
 • Leiderschap: versterken van de verbinding van (top) managers met medewerkers en stakeholders.
 • Stakeholder engagement: in dialoog met de omgeving reputaties versterken en bouwen aan vertrouwen.
 • Public affairs en lobby: behartigen van uw belangen in de politieke en publieke arena en doorbraken helpen realiseren.
 • Strategie- en koersontwikkeling: het samen met de klant ontwikkelen van een handzaam kompas in de vorm van een concrete strategie, inspirerende visie of praktische koers.
 • Organisatie van communicatie: het fundamenteel versterken van de rol, toegevoegde waarde en organisatie van communicatie als managementinstrument en/of als afdeling.
 • Draagvlak en alignment: zorgen voor effectieve communicatie rondom belangrijke veranderingen.
 • Positionering: ontwikkelen van de meeste aantrekkelijke positionering en het verankeren van deze positionering in de organisatie.
 • Merkstrategie en -architectuur: optimaliseren, organiseren en structureren van de merken binnen een organisatie.

Onze adviseurs

Hein Greven

Maaike Hellingman-van Hooidonk

Frank Körver

Mark van den Anker

Maurice Jansen

Renske Miltenburg

Friso Rip

Emmeke Hulshof

Gijs Petter

Robin Beentjes

Roel Dijkstra

Lisanne Nieuwland

Liz Zoetekouw

Judith Heyligers

Carlijn van Schijndel

Een vliegende start als fusieorganisatie

Bij fusies en overnames is het van belang dat medewerkers, stakeholders, klanten en publiek snel gewend raken aan de nieuwe combinatie. Dit betekent dat de organisatie vanaf de start een…

Lees meer

GKSV en Nyenrode lanceren collegereeks Public Affairs & Stakeholdermanagement

Met gepaste trots lanceren GKSV en Nyenrode Business Universiteit een nieuwe collegereeks: Public Affairs & Stakeholdermanagement. De collegereeks start in januari 2018 en is nu open voor inschrijving.

Lees meer

Concepten

Real-time politieke informatie: Stakeholder Intelligence Monitor

Met de SIM brengen wij real-time, relevante informatie uit de politieke en maatschappelijke actualiteit bij elkaar.

Lees meer

The Audit

De Audit is een methodiek om in een kort tijdsbestek inzicht te krijgen in kwaliteit, professionaliteit en impact van de communicatieafdeling.

Lees meer

Communicatie Management Benchmark

Informatie van 100+ organisaties die deelnamen aan de Benchmark, helpt managers om communicatie-impact te vergroten en state-of-the-art…

Lees meer

College op de Kaart

College op de Kaart helpt nieuwe Colleges van B&W om positie te kiezen, impact te vergroten en verbinding te versterken.

Lees meer