logo-wepublic Created with Sketch.

Resultaatgericht, praktisch en geïntegreerd advies

Wij leveren geïntegreerd advies op het gebied van communicatie en public affairs. Zo verduidelijken en verstevigen we de posities van onze klanten. Onze adviseurs gaan op zoek naar het oprechte verhaal van organisaties en leggen in hun werk continu de verbinding met de complexe buitenwereld. De focus ligt op het hebben van impact en leveren van harde resultaten.

Typische werkzaamheden waar klanten ons voor inschakelen:

 • Counseling en coaching: Met ervaring en energie helpen we u bij het realiseren van uw persoonlijke en professionele doelstellingen.
 • Crisiscommunicatie: klanten met raad en daad terzijde staan bij lastige en vaak gevoelige kwesties waarbij uw belangen, zoals reputatie of bedrijfsvoering, in het geding zijn.
 • Leiderschap: versterken van strategisch leiderschap en resultaatgerichte ondersteuning bij het maken van lange en korte termijn beslissingen.
 • Mediatraining: voorbereiden op mogelijke mediacontacten, waarbij het creëren en overbrengen van een ijzersterke boodschap centraal staat.
 • Organisatie van communicatie: het fundamenteel versterken van de toegevoegde waarde en organisatie van communicatie als managementinstrument en/of als afdeling.
 • Positionering en profilering: ontwikkelen van de meeste aantrekkelijke positionering als basis voor een succesvolle organisatie.
 • Project- en programmacommunicatie: teams van inspiratie tot realisatie ondersteunen. Zowel op het gebied van interne als externe communicatie.  
 • Public affairs: behartigen van uw belangen in de politieke en publieke arena en doorbraken helpen realiseren.
 • Reputatie- en issuemanagement: tijdig opsporen van reputatierisico’s en -kansen en helpen met het managen van deze issues zodat deze in uw voordeel uitpakken.
 • Strategie- en visieontwikkeling: ondersteunen in het structureren en ordenen van complexe informatie, aanreiken van nieuwe inzichten en richting bepalen.
 • Verandercommunicatie: Met een externe blik brengen we scherpte in de benodigde stappen die gezet moeten worden om zo goed mogelijk tot een nieuwe realiteit te komen.
Onze adviseurs

Doe mee aan de enige Corporate Affairs Benchmark van Nederland

Wepublic nodigt leiders in communicatie- en public affairs functies uit voor de derde editie van de Corporate Affairs Benchmark. Dit unieke initiatief bouwt voort op de succesvolle Communicatie Management- en…

Lees meer

De buitenwereld in de boardroom

Extinction Rebellion die de hal van je kantoor bezet omdat je in fossiele energie belegt, een paginagrote advertentie in de Telegraaf die jouw organisatie aanspreekt op investeringen in de vleesindustrie…

Lees meer

Concepten

Stakeholder Intelligence Monitor (SIM): Houd grip op politieke werkelijkheid

Houd grip op de politieke en maatschappelijke werkelijkheid. Ontvang op maat politieke updates én duiding door onze politiek experts. Abonneer per…

Lees meer

Issue Tracker: diepgravend inzicht in de ontwikkelingen rondom één specifiek issue

Met onze Issue Tracker zoomt u in op één issue. We kijken terug naar de ontwikkeling van een issue en brengen het complete speelveld voor u in…

Lees meer

Corporate Affairs Benchmark

Informatie van 100+ organisaties die deelnamen aan de Benchmark, helpt managers om communicatie-impact te vergroten en state-of-the-art…

Lees meer

Krachtenveldanalyse

Weet hoe je stakeholders ervoor staan. Een belangrijk instrument om succesvoller te kunnen opereren in een steeds dynamischer en complexer…

Lees meer

Stakeholder Engagement Tool (SET): De app die stakeholdermanagement makkelijk maakt

De Stakeholder Engagement Tool (SET) is dé plek waar uw organisatie eenvoudig gezamenlijk contacten opslaat, verslag doet van overleggen, commentaar…

Lees meer