Wepublic zoekt ambitieuze Intelligence Specialist op het gebied van public affairs

Wepublic is per direct op zoek naar een Intelligence Specialist die een enthousiaste en actieve bijdrage gaat leveren aan de groei van ons kantoor. De functie voor tenminste 16 uur per week richt zich met name op de analyse van politieke en maatschappelijke ontwikkelingen, waar je een belangrijke rol in gaat spelen.

Daarbij zoeken wij iemand die affiniteit heeft met en/of actief is in de politiek en het monitoren van de politieke ontwikkelingen. Bij voorkeur ben je in de afrondende fase van je studie, bachelor of master (Bestuurskunde, Rechten of een andere studie in de richting van het openbaar bestuur). Verder hechten we grote waarde aan een positieve en can do mentaliteit, een zelfstandige en zorgvuldige manier van werken en een academisch werk- en denkniveau.

Wat krijg je ervoor terug? Bij Wepublic kan je meedraaien in de dagelijkse gang van zaken en ervaring opdoen in politiek en public affairs met toonaangevende klanten, met mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en meer te weten te komen over hoe het er in de politiek aan toegaat.

Wepublic is een jong, groeiend en bloeiend bedrijf waar je ruimte krijgt om aan je eigen ontwikkeling te werken. Bovendien kom je terecht in een sterk team van adviseurs die met plezier met hun vak bezig zijn. Werkzaamheden van de Intelligence Specialist bestaan onder andere uit het signaleren, selecteren en analyseren van politieke en maatschappelijke ontwikkelingen. Hierbij wordt een vertaalslag gemaakt naar de belangen van onze klanten.

Als je ge├»nteresseerd bent of als je vragen hebt, kan je voor donderdag 31 oktober een e-mail plus CV sturen naar Gijs Petter ([email protected]). Voor meer informatie kun je Gijs Petter bellen op tel. 06 30 41 32 62