Wepublic verwelkomt nieuwe senior-collega’s

Wepublic, adviesbureau voor public affairs en communicatie, versterkt het team met twee nieuwe, zeer ervaren collega’s. Jojanneke Holtrust – Westerbeek en Remco Yizhak Cooremans zijn half september gestart.

Jojanneke is gestart als Director Communicatie en gaat zich bezighouden met de advisering aan klanten op het gebied van strategisch communicatieadvies zoals positioneringsvraagstukken, crisiscommunicatie en issuemanagement. Jojanneke komt over van Boston Consulting Group waar ze Senior Manager Marketing & Communicatie en Head of PR Nederland was. Jojanneke is een doorgewinterde communicatieprofessional, gespecialiseerd in externe communicatie in met name de zakelijke en financiële dienstverlening. Ze werkte onder meer voor BCG, AFM, De Brauw Blackstone Westbroek, SNS Reaal en Fortis. Jojanneke is opgeleid als econoom aan Nyenrode Business Universiteit. Jojanneke Holtrust – Westerbeek: “Wepublic is een toonaangevend adviesbureau met naast een uitstekende reputatie een veelbelovende ambitie. Haar geïntegreerde visie op communicatie en public affairs, in combinatie met een data gedreven aanpak die gevalideerd maatwerkadvies mogelijk maakt, zorgen dat ik met veel enthousiasme klaarsta om de klanten van Wepublic te bedienen!”

Remco Yizhak Cooremans is gestart als senior adviseur public affairs. Hiervoor heeft hij gewerkt als zelfstandig Media Consultant voor een reeks opdrachtgevers en hij werkte negen jaar als Head of Native Advertising voor the Lotter in het Midden Oosten. Daarvoor werkt hij in het Verenigd Koninkrijk voor o.a. de BBC en Imperial College. Daarnaast zette hij zich de afgelopen jaren succesvol politiek in en lobbyde hij op succesvolle wijze vanuit zijn voorzittersrol van Meer dan Gewenst, de Nederlandse belangenorganisatie voor regenbooggezinnen, voor modernisering van het familierecht en de Zvw. “Bedrijven en organisaties hebben behoefte aan helder en uitvoerbaar advies dat verder strekt dan holle oneliners. Advies dat gestaafd wordt door inzichten gedreven door data en wetenschappelijke inzichten. Wepublic is bij uitstek in staat om de daarvoor benodigde expertises samen te brengen en ik zie ernaar uit om met mijn brede ervaring in en kennis van zowel politiek als communicatie, data en public affairs bij te dragen aan het succes van het adviesbureau en onze klanten.”

Over Wepublic

Wepublic is een adviesbureau voor public affairs en communicatie. Door middel van kennis, kunde en data verbinden we de binnenwereld van organisaties met de buitenwereld en brengen we de buitenwereld binnen en duiden deze. Onze klanten zoeken sterke adviezen, maar vooral ook concrete oplossingen die helpen bij het realiseren van hun (business)doelen. Wepublic heeft kantoren in Amsterdam en Den Haag.