Wepublic breidt het communicatie team uit

Wepublic mag met veel plezier een nieuwe adviseur communicatie verwelkomen. Ophelia Hagen (25) is per 15 november 2021 gestart bij Wepublic. Zij gaat de klanten van Wepublic adviseren op het gebied van corporate communicatie en reputatiemanagement. Bij Wepublic – met vestigingen in Amsterdam en Den Haag – werken nu bijna 40 professionals. Wepublic richt zich op vraagstukken op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs.

, Managing Director bij Wepublic: “Wij zijn erg blij met de komst van Ophelia. Zij is een uitstekende aanvulling voor Wepublic met haar ervaring op het speelveld tussen politiek, maatschappij en communicatie. Onze klanten hebben duidelijk een vraag naar advisering bij communicatievraagstukken. Met de komst van Ophelia kunnen wij daar uitstekend op inspelen.”

Ophelia Hagen heeft een bachelor Politicologie en een master Crisis & Security Management aan de Universiteit Leiden met een minor Safety, Security & Justice aan de TU Delft afgerond. Daarnaast heeft zij gewerkt als onderwijsassistent en als beleidsmedewerker bij TechTegenCorona. Hiernaast heeft zij haar maatschappelijke interesse vormgegeven door mee te doen aan de Model United Nations in Leiden.