Nieuwste Web developer bij Wepublic

Ontmoet Thomas: Web developer bij Wepublic

Welkom Thomas! Je bent recent begonnen bij Wepublic als Web developer. Kun je ons iets meer vertellen over je nieuwe rol?
Absoluut! Ik ben onlangs begonnen als Web developer en werk fulltime aan de innovatieve intelligence tools die Wepublic aanbiedt. Mijn primaire focus ligt op het integreren van Artificial Intelligence (AI) in onze tools. Spannend en heel veel zin in om hiermee aan de gang te gaan, gezien de snelle groei van AI en de mogelijkheden die het biedt.

Je hebt een interessante achtergrond in technologie. Wat drijft je in dit veld?
Van jongs af aan heb ik al een fascinatie voor computers en hoe ze werken. Ik vind het geweldig om dingen te bouwen die daadwerkelijk ergens aan bijdragen. De manier waarop we communiceren en informatie verkrijgen is voortdurend in ontwikkeling, en ik ben gefascineerd door de rol die technologie daarin speelt.

Hoe past je achtergrond in wiskunde, techniek, en AI bij je werk bij Wepublic?
Mijn achtergrond helpt me enorm in mijn huidige rol. Ik streef ernaar mijn kennis in wiskunde, techniek, en kunstmatige intelligentie te gebruiken om onze tools te verbeteren. Door technologische oplossingen toe te passen, hoop ik processen te stroomlijnen en innovatieve benaderingen voor klantadvies te ontwikkelen.

Kun je ons iets vertellen over je academische en professionele achtergrond?
Zeker, het begon met een diepe interesse in wiskunde en de toepassingen ervan in technologie. Ik heb mijn bachelor in wiskunde gehaald, gevolgd door een master in Kunstmatige Intelligentie aan de Universiteit van Amsterdam, met een focus op machine learning. Professioneel gezien heb ik ervaring opgedaan als software-ingenieur, waar ik leerde hoe technologie geïntegreerd kan worden in bedrijfsprocessen om resultaten te optimaliseren.

Buiten het werk, waar houd je je mee bezig?
Ik geniet echt van muziek maken, wandelen, musea bezoeken, en coderen voor persoonlijke projecten. Het is een geweldige manier om creatief te blijven en mijn interesses buiten het werk te verkennen.

Wat hoop je te bereiken bij Wepublic?
Mijn doel is om de kracht van AI te benutten om onze intelligence tools naar een nog hoger niveau te tillen. Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan de missie van Wepublic om innovatieve oplossingen te bieden die onze klanten helpen om effectiever te communiceren en informatie te verzamelen.

Wij hebben er zin in om samen aan de slag te gaan en onze tools nóg beter af te stemmen op uw wensen. Meer weten? Neem dan contact met ons op.