Webinar ‘Gemeenteraadsverkiezingen 2022: ken je locals!’

Heeft jouw bedrijf of organisatie belangen in de lokale politiek? En ben je geïnteresseerd in lokale beleidsbeïnvloeding? Schrijf je dan in voor de webinar Gemeenteraadsverkiezingen 2022: ken je locals!’ van Wepublic op 14 juli 2021 van 13:00 – 14:00 uur. Tijdens de webinar duidt Isabelle Broeders, de griffier van de gemeenteraad Rotterdam, samen met Wepublic lokaal beleid.

Isabelle duikt met ons in de wereld van gemeente politiek en geeft haar visie op trends en sentimenten van de afgelopen tijd. Sinds 2020 is Broeders werkzaam bij de gemeenteraad van Rotterdam. Daarnaast kent Broeders als geen ander het reilen en zeilen van de liberalenpartij VVD doordat zij werkte als secretaris van de Tweede Kamerfractie van de VVD en als talentmanager bij het partijbureau.

Deze sessie is voor organisaties die graag invloed willen uitoefenen op lokaal niveau. U kunt zich gratis inschrijven via onderstaande aanmeldknop. Houd onze website in de gaten voor meer informatie over deze en volgende sessies die Wepublic organiseert tot aan de verkiezingen.

Aanmelden

P.S. Stuur deze uitnodiging gerust door aan iedereen met interesse voor lokale politiek of ter voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen! Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de volgende evenementen? Neem dan contact op met Gijs Petter ([email protected] of 0630413262).