Verkiezingsevenement Tweede Kamerverkiezingen 2021: Popcorn & Predictions

Op 15-17 maart gaat Nederland naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Kiest Nederland voor nog een kabinet met Mark Rutte als premier of weet het linkse motorblok tegen alle peilingen in het Torentje te veroveren? Op 15 maart van 16:30-17:30 wordt het politiek strijdtoneel door Wepublic en haar gasten geduid tijdens het verkiezingsevenement Popcorn & Predictions, live vanuit de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Samen met Han ten Broeke (voormalig VVD-Kamerlid) en Myrthe Hilkens (voormalig PvdA-Kamerlid en strateeg VOLT) waagt Wepublic zich aan politieke voorspellingen door terug te blikken op voorgaande verkiezingscampagnes. Mieke Ansems (VNO-NCW en MKB Nederland) en Maria van der Heijden (MVO NL) schuiven aan om te vertellen welke ambities hun organisaties hopen terug te zien bij het nieuwe kabinet. Ook Joris Luyendijk komt langs en geeft zijn politieke visie met een scherpe column.

Kijkt u daarnaast nog uit naar een traditioneel vlijmscherp debat? Ook daar heeft Wepublic rekening mee gehouden. We kijken vooruit met Sabine Scharwachter (voorzitter DWARS) en Hielke Onnink (voorzitter CDJA) die met elkaar in debat gaan over de belangrijkste thema’s van dit moment.

Tussen de debatten en interviews door zal er genoeg ruimte zijn om interactief vragen te stellen aan onze gasten.

Wilt u zich inschrijven voor dit virtuele evenement? Klik dan hier.