Summer of 2016: USA presidential election study tour

Van 24 tot 29 juli 2016 vertrekken wij voor een unieke studiereis naar de Verenigde Staten. De reis staat volledig in het teken staan van de Amerikaanse presidentsverkiezingen en de Amerikaanse politiek.
Met een peer group van professionals uit politiek, overheid en bedrijfsleven doen we New York, Philadelphia en Washington D.C. aan, waar we een insiders blik krijgen in de fascinerende wereld van campaigning, lobbying en public affairs. In Philadelphia zullen we de sfeer proeven van de National Democratic Convention waar de presidentskandidaat van de Democraten worden gekozen.
Inmiddels hebben we veel enthousiaste reacties ontvangen op het initiatief. Op dit moment is er nog een aantal plekken beschikbaar voor deze bijzondere reis. Ben je een manager, ondernemer of senior professional en wil je diepere inzichten krijgen in het Amerikaanse politieke systeem? Wil je zien, horen en voelen hoe in de VS public affairs wordt bedreven? Wil je bovendien professionele kennis en inspiratie opdoen die  je helpen om je rol binnen de eigen organisatie meer impact te geven? Stuur dan een bericht naar Mark van den Anker, partner bij GKSV.