Het belang van de Green deal voor uw organisatie: ervaar het nu vrijblijvend

We breiden onze Europese monitordienst uit met een Green Deal monitor!

Er is een groeiende vraag van onze Stakeholder Intelligence Monitor (SIM) klanten naar informatie over de Europese Green Deal-issues en -stakeholders. We gaan van start met het leveren van deze extra dienstverlening door middel van een vrijblijvende proef voor bestaande en andere geïnteresseerden van 1 maart tot en met 12 maart 2021.

De Europese monitor van Wepublic is dé manier om geïnformeerd te blijven over Europese ontwikkelingen. De EU is een dynamisch speelveld waarin belangrijke beslissingen worden genomen. Inzicht krijgen in wat er speelt op Europees niveau is daarom van extra belang. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste Europese ontwikkelingen en staat u niet meer voor verassingen.

De Green Deal monitor speelt in op de actualiteit, maar richt zich ook op de toekomst.

De Europese Green Deal is de benaming voor het plan om de Europese Unie klimaatneutraal te maken. Om dit te bewerkstelligen moeten de klimaat- en milieuproblemen verholpen worden door een nieuwe strategie. Deze moet  de EU moet vormen tot een moderne, grondstoffen efficiënte en concurrerende economie. Dit is alleen mogelijk als de geformuleerde doelstellingen worden behaald, waarvan de ambitie van de Commissie om 55% CO2 uitstoot reductie te realiseren in 2030 de meest in het oog springende is. In het verlengde hiervan r dient de netto-uitstoot van broeikasgassen tot nul te zijn teruggebracht n voor 2050, moet er economische groei ontstaan zonder grondstoffen uit te putten en mag geen mens of regio aan zijn of haar lot overgelaten worden.

De Europese Green Deal monitor zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de meeste relevante informatie en stakeholders. Onze adviseurs filteren de juiste informatie voor u en voorzien deze van een duiding over de volgende stappen in de Europese besluitvorming. Zo blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen op Europees niveau en mist u geen relevante informatie.

De Europese Green Deal monitor is van alle markten thuis.

De Europese Green Deal monitor beschikt over een uitgebreid aanbod en houdt klanten op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. De overkoepelende thema’s beslaan onder meer:

  • Biodiversity
  • Sustainable agriculture
  • Clean energy
  • Sustainable mobility
  • Eliminating pollution
  • Climate action
  • Sustainable industry
  • Building and renovating
  • From farm to fork

Klanten kunnen maximaal vijf van bovenstaande negen overkoepelende thema’s kiezen voor een vast bedrag per maand.

Wilt u weten welke onderwerpen nog meer aan bod komen? Neem dan vooral contact op met Emmeke Hulshof.