GKSV lanceert Energiemonitor: nieuw product voor de energiesector

Speciaal voor de energiesector heeft GKSV de Energiemonitor ontwikkeld. Met de Energiemonitor bent u continu op de hoogte van wat er speelt in de politieke en maatschappelijke arena. Omdat wij een groot aantal spelers in de energiesector bedienen, zijn wij in staat om deze unieke en waardevolle monitoringtool voor een scherpe prijs aan te bieden.
Waarom zou u moeten kiezen voor de Energiemonitor?
De professionals van GKSV zorgen ervoor dat u snel en doorlopend op de hoogte wordt gebracht van actuele en relevante informatie. Aan deze informatie voegen wij praktische duiding toe; ons team zorgt voor een heldere en compacte samenvatting van de betreffende informatie. Verder geven we per item (Kamerbrief, persbericht van een stakeholder, verslag van een debat, etc) aan in welke fase van het besluitvormingsproces het bericht zich bevindt en wat de (mogelijke) vervolgstappen zijn in het proces.
Wij volgen uiteraard relevante debatten en brengen hierover zo snel mogelijk verslag uit. U kunt hierbij kiezen voor onze snelle service of voor een dagoverzicht met al het nieuws. De keuze is aan u!
Monitoring in de volle breedte
De afgelopen jaren hebben wij met veel succes de Stakeholder Intelligence Monitor gelanceerd. Deze tool verfijnen wij continu. Daar profiteert u nu van. Waar kunt u met de Energiemonitor op rekenen?
  • Wij monitoren voor de energiesector in de volle breedte.
  • Wij monitoren de Tweede en Eerste Kamer, de Rijksoverheid, politieke partijen, NGO’s, vakbonden en andere voor u relevante stakeholders.
  • Wij houden online en social media nauwlettend in de gaten (openbare bronnen) en versturen dagelijks een overzicht van wat er in de online politieke arena gebeurt.
  • Aan het einde van de week versturen wij een weekoverzicht met hierin alle verstuurde berichten en een vooruitblik op de politieke agenda.
  • Uiteraard bieden wij u ook toegang tot ons online dashboard waar alle verstuurde informatie en de volledige politieke agenda op terug te vinden is.
Als deelnemer aan de Energiemonitor kunnen organisaties, elk met een onbeperkt aantal collega’s, zich opgeven voor verschillende issues. Dit voor een vaste prijs per organisatie: € 500,- per maand (exclusief btw).
Geïnteresseerd?  Wilt u deelnemen aan de Energiemonitor of meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Maaike Hellingman-van Hooidonk (06-48786630). Wij bieden u de mogelijkheid om dit product twee weken gratis op proef uit te proberen.