GKSV en Nyenrode lanceren collegereeks Public Affairs & Stakeholdermanagement

Met gepaste trots lanceren GKSV en Nyenrode Business Universiteit  een nieuwe collegereeks: Public Affairs & Stakeholdermanagement. De collegereeks start in januari en is nu open voor inschrijving.

O.a. Joris Luyendijk, Boris van der Ham, Arco Timmermans, Annemieke Roobeek en GKSV-er Hein Greven nemen de deelnemers in zes colleges mee met state of the art ontwikkelingen en inzichten in de hedendaagse PA en stakeholdermanagement praktijk. We kiezen daarbij voor een beproefd format waarin senior professionals in korte tijd hun kennis en vaardigheden een impuls geven.

Na het volgen van deze collegereeks beschikken deelnemers over:

  • Krachtige inzichten in actuele thema‚Äôs op het gebied van public affairs en stakeholdermanagement die je ondersteunen bij het formuleren van jouw eigen authentieke visie en strategie.
  • Praktische handvatten om de public affairs en stakeholdermanagementfunctie binnen jouw organisatie beter te organiseren.
  • Professionele vaardigheden om jouw rol meer impact te geven en je een betere strategische sparring partner te maken.

Het is de tweede keer dat Nyenrode en GKSV de handen ineenslaan: sinds twee jaar organiseren wij gezamenlijk de collegereeks Strategische Communicatie.

De collegereeks start in januari op de Nyenrode campus in Breukelen en is gericht op ervaren professionals op het gebied van public affairs, stakeholdermanagement, corporate communicatie en general management.

Interesse om deel te nemen aan de reeks? Klik dan hier voor meer informatie en om de brochure aan te vragen.

GKSV is op het gebied van public affairs en stakeholdermanagement de trusted advisor van veel gerenommeerde bedrijven. Wil je je public affairs of stakeholdermangement naar een hoger niveau tillen of word je geconfronteerd met een issue? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.