Gijs Petter versterkt GKSV op het gebied van Public Affairs

Gijs Petter is als junior adviseur in dienst getreden bij GKSV Reputatie | Communicatie | Public Affairs. Gijs gaat zich vooral bezighouden met vraagstukken op het snijvlak van public affairs en stakeholdermanagement. GKSV versterkt met de komst van Gijs de stakeholder intelligence tak van het bureau. Een groeiend aantal klanten maakt gebruik van de Stakeholder Intelligence Monitor,  de innovatieve monitoring service van GKSV die organisaties continu inzichten geeft in belangrijke maatschappelijke en politieke ontwikkelingen rond relevante issues.  Met stakeholder intelligence is het bureau in staat om klanten breed te ondersteunen bij maatschappelijke en politieke vraagstukken.
 
Gijs Petter (1988) heeft de afgelopen jaren meerdere stages gelopen in de Tweede Kamer. Ook liep Gijs stage op de afdeling public affairs van de Nederlandse Vereniging van Banken. Tijdens deze stages heeft Gijs een goed beeld gekregen van de politieke processen in Nederland en Brussel en ervaring opgedaan in het monitoren en analyseren van parlementaire stukken. Hij is gedreven om klanten op effectieve wijze tijdig te informeren en snel in staat om tot de kern van een issue te komen. Gijs Petter heeft Rechten gestudeerd aan de Universiteit Leiden en heeft daar ook de Master Ondernemingsrecht afgerond.
 
“Gijs heeft in zijn jonge carrière al interessante ervaring opgedaan in zowel de politieke als de corporate wereld. Daarbij heeft hij overtuigend laten zien in staat te zijn om maatschappelijke relevante ontwikkelingen snel, zorgvuldig en to the point te kunnen duiden en om te zetten in concrete adviezen. Bovendien is Gijs een zeer prettige persoon om mee samen te werken en past hij goed in ons snel groeiende team. Een echte aanwinst voor het bureau” , aldus Arnoud Verhage, partner GKSV.
 
GKSV helpt klanten bij het oplossen van strategische en vaak complexe vraagstukken op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs. GKSV onderscheidt zich door de geïntegreerde aanpak van strategische communicatie en public affairs. Per vandaag bestaat het bureau  uit 10 adviseurs. GKSV is in 2003 opgericht met de gedachte om met communicatie en public affairs aantoonbaar bij te dragen aan het realiseren van organisatie- of projectdoelen. 
 
Voor meer informatie: zie www.gksv.nl of neem contact op per mail [email protected] of telefoon +31202405530