logo-wepublic Created with Sketch.

Wie we zijn

We zijn een team van bevlogen en resultaatgerichte professionals. Voor de meest gerenommeerde organisaties van Nederland werken we aan complexe en vaak zeer uitdagende vraagstukken op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs (onze ‘expertisegebieden’). U kunt bij ons terecht voor advies, intelligence en (interim) management (onze ‘service lines’). Lees hier voor welke klanten we werken.

We nemen ons werk serieus en zijn trots op de waarde die we elke dag leveren. Onze professionals worden gedreven door drie passies: resultaten behalen voor onze klanten, het inhoudelijk vernieuwen van het vakgebied waarin we werkzaam zijn en bruggen slaan tussen organisaties (en haar bestuurders) en stakeholders.

Adviseurs

Hein Greven

Maaike van Hooidonk

Mark van den Anker

Frank Körver

Maurice Jansen

Renske Miltenburg

Gijs Petter

Monique Schumans

Marco Kortleve

Robin Beentjes

Catharina Burgman

Emmeke Hulshof

Jonathan Seib

Peter Mutale

Roel Dijkstra

Carlijn van Schijndel

Iris Weerdenburg

Nils Dalmeijer

Melissa Veenstra

Katinka Eetgerink

Estelle Cool

Daan Ravesloot

Philip Breitenstein

Annemijn Cassée

Frederik van Til

Robin Zwemmer

Marijn van den Meiracker

Minke Groeneveld

Pippa Hofman

Pippa Hofman

Maaike de Groot

Dees Deitmers

Onze kernwaarden

Strategisch

Onze adviseurs committeren zich aan het realiseren van de ambities van onze klanten. Onze expertise is voor u van strategische waarde.

Ondernemend

Als we kansen zien, willen we die verzilveren. We zijn initiatiefrijk en houden van aanpakken.

Fun to work with

Wij willen een plezierige samenwerkingspartner zijn. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten het leuk vinden om met ons samen te werken.

Authentiek

What you see is what you get. Oprechtheid vinden we extreem belangrijk. Wij houden er niet van om zaken mooier te maken dan ze zijn.

Resultaatgericht

Wij gaan voor het best mogelijke resultaat. Altijd. Het gaat ons om het realiseren van harde doelstellingen. Verbinding, succes, continuïteit.