logo-wepublic Created with Sketch.

Wie we zijn

We zijn een team van bevlogen en resultaatgerichte professionals. Voor de meest gerenommeerde organisaties van Nederland werken we aan complexe en vaak zeer uitdagende vraagstukken op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs (onze ‘expertisegebieden’). U kunt bij ons terecht voor advies, intelligence en (interim) management (onze ‘service lines’).

We nemen ons werk zeer serieus en zijn trots op de waarde die we elke dag leveren. Iedereen die bij Wepublic werkt, heeft een enorme drive om van betekenis te zijn. Onze professionals worden gedreven door drie passies: resultaten behalen voor onze klanten, het inhoudelijk vernieuwen van het vakgebied waarin we werkzaam zijn en bruggen slaan tussen organisaties (en haar bestuurders) en stakeholders.

Wepublic is opgericht in 2013 (destijds heette het bureau GKSV). De eigenaren van Wepublic zijn Mark van den Anker, Hein Greven, Maaike Hellingman-van Hooidonk en Frank Körver.

Wepublic telt ruim 25 strategen en analisten. Daarnaast werken we nauw samen met een zeer ervaren schil van externe specialisten (zgn. associés): Peter Stroink en Hans Huigen.

Adviseurs

Hein Greven

Maaike Hellingman-van Hooidonk

Frank Körver

Mark van den Anker

Maurice Jansen

Renske Miltenburg

Benjamin van Es

Eva Huis in 't Veld

Friso Rip

Pieter Tichelaar

Gijs Petter

Jedidja van Bree-Waarsenburg

Robin Beentjes

Liz Zoetekouw

Lisanne Nieuwland

Emmeke Hulshof

Judith Heyligers

Roel Dijkstra

Carlijn van Schijndel

Jonathan Seib

Elsemieke van Lindenberg

Faye Bovelander

Maaike de Groot