logo-wepublic Created with Sketch.

Wie we zijn

We zijn een team van bevlogen, resultaatgerichte en maatschappelijk actieve professionals. We mogen werken aan zeer uitdagende vraagstukken voor de meest gerenommeerde organisaties in Nederland. En daar zijn we trots op. U kunt bij ons terecht voor advies, intelligence en (interim) management.

We nemen ons werk uitermate serieus en hebben veel plezier in wat we doen. Iedereen die bij Wepublic werkt heeft een enorme drive om van betekenis te zijn. Onze professionals worden gedreven door drie passies: van waarde zijn voor onze klanten, inhoudelijk vernieuwen van ons vakgebied en helpen realiseren van een betere maatschappij.

Wepublic is opgericht in 2013 (destijds heette het bureau GKSV). De eigenaren van Wepublic zijn Mark van den Anker, Hein Greven, Maaike Hellingman-van Hooidonk en Frank Körver.

Wepublic telt ruim 25 strategen en analisten. Daarnaast werken we nauw samen met een zeer ervaren schil van externe specialisten (zgn. associés): Peter Stroink, Jacques Monasch, Frits Huffnagel en Hans Huigen.

Adviseurs

Hein Greven

Maaike Hellingman-van Hooidonk

Frank Körver

Mark van den Anker

Isabel van Enckevort

Benjamin van Es

Maurice Jansen

Eva Huis in 't Veld

Friso Rip

Pieter Tichelaar

Gijs Petter

Jedidja van Bree-Waarsenburg

Mirthe de Boer

Robin Beentjes

Pepijn Veerman

Liz Zoetekouw

Lisanne Nieuwland

Emmeke Hulshof

Judith Heyligers

Roel Dijkstra

Jonathan Seib

Elsemieke van Lindenberg

Jan Willis Nillessen

Maaike de Groot

Yasmina Hashad