Willem de Grave nieuwe aanwinst GKSV

Willem de Grave (28) is bij GKSV Reputatie | Communicatie | Public Affairs begonnen als adviseur. Willem ondersteunt klanten bij het monitoren van politieke en maatschappelijke ontwikkelingen en adviseren over public affairs, issues- en stakeholdermanagement.
 
De komst van Willem is nodig in verband met de sterke groei van het aantal klanten dat de Stakeholder Intelligence Monitor (SIM) afneemt. De SIM is een tool waarmee GKSV klanten continu van informatie voorziet over actuele politieke en maatschappelijke ontwikkelingen.
 
GKSV maakt sinds haar start in 2013 een sterke groei door. Het kantoor telt nu 14 professionals die klanten helpen bij het oplossen van strategische en vaak complexe vraagstukken op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs. GKSV levert advies, monitoring en interim oplossingen.
 
Willem de Grave heeft een achtergrond in de politiek en communicatie. Hij behaalde zijn Master Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam en studeerde aan de Universiteiten van Istanbul en Uppsala. Tijdens zijn stages aan de Stopera en op het Binnenhof ondervond hij daarnaast aan den lijve hoe politiek in de praktijk werkt. Na zijn studie werkte hij als communicatieadviseur bij zakelijke dienstverlener Conclusion.  Willem is op dit moment ook actief als bestuurslid van de Alumnivereniging Politicologie en als secretaris van de internationale commissie van een politieke partij.
 
‘’De komst van Willem helpt de groeiambities van ons bureau te verwezenlijken. Willem zijn bevlogenheid, politiek inzicht en analytisch vermogen zijn hierbij een mooie toevoeging aan ons team’’ aldus Maaike Hellingman-van Hooidonk, partner GKSV.
 
Willem: ‘’GKSV is voor mij een prachtige vervolgstap in mijn carrière.  De focus op innovatie en de geïntegreerde benadering tussen communicatie, public affairs en no-nonsense bedrijfsmatig advies maakt GKSV klaar om ook de komende jaren de markt verder te bestormen. Ik kijk er naar uit hier deel van uit te maken en mijn steentje bij te dragen’’.