Wepublic verwelkomt twee nieuwe Intelligence Specialisten

Wepublic heeft twee nieuwe collega’s toegevoegd aan het team. Steffan Benders en Loïs Kok zijn per 1 september gestart als Intelligence Specialist en gaan zich bezighouden met het monitoren van en adviseren over politieke en maatschappelijke ontwikkelingen.

Steffan Benders & Loïs Kok

Steffan studeert momenteel Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden. Naast zijn studie zet hij zich in voor de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk door de commissievergaderingen over Ruimte bij te wonen voor de partij Lokaal Liberaal Bodegraven-Reeuwijk.

Loïs heeft de bachelor Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie afgerond. Momenteel houdt zij zich bezig met de master Politics – International Relations aan de Universiteit van Amsterdam. Naast haar studie is zij interviewer bij het journalistieke platform, Room for Discussion, van de universiteit van Amsterdam.

Over Wepublic

Wepublic is een adviesbureau voor public affairs en communicatie. Met kennis, ervaring én data dragen we bij aan betere besluitvorming in organisaties en bij hun verbinding met de publieke arena. 37 professionals zijn continu bezig om de binnenwereld van organisaties en de complexe buitenwereld met elkaar te verbinden en te duiden. Wepublic heeft kantoren in Amsterdam en Den Haag.