Wepublic verwelkomt nieuwe Junior Adviseur en Intelligence Specialist

Wepublic heeft twee nieuwe medewerkers toegevoegd aan het team. Daan Blok (Junior Adviseur) en Jytte Dijkstra (Intelligence Specialist) zijn per 1 mei gestart en gaan zich bezighouden met het monitoren van en adviseren over politieke en maatschappelijke ontwikkelingen.

Daan Blok & Jytte Dijkstra

Daan heeft International Studies en Bestuurskunde gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Zijn masterscriptie schreef hij over reputatiemanagement met betrekking tot het ‘Red Team’ gedurende de COVID-19 pandemie en deed hij verder onderzoek naar gehanteerde mediastrategieën. Meest recent heeft hij ervaring opgedaan bij team Strategie en Public Affairs van de Gemeente Leiden.

Jytte heeft zich tijdens haar dubbele studie Economie en Rechtsgeleerdheid gespecialiseerd in het analyseren van beleid. Daarnaast heeft zij stagegelopen bij de Tweede Kamerfractie van D66, heeft zij meerdere commissies gedaan bij haar studievereniging EFR en hockeyt zij op hoog niveau.

Over Wepublic

Wepublic is een adviesbureau voor public affairs en communicatie. Door middel van kennis, kunde en data verbinden we de binnenwereld van organisaties met de buitenwereld, brengen de buitenwereld binnen en duiden deze. Onze klanten zoeken sterke adviezen, maar vooral ook concrete oplossingen die helpen bij het realiseren van hun (business)doelen. Wepublic heeft kantoren in Amsterdam en Den Haag.