Wepublic verwelkomt nieuwe Director

Wouter van Aggelen (44) is per september gestart als Director en gaat zich bezighouden met de advisering aan klanten op het gebied van politieke en maatschappelijke uitdagingen. Wouter komt over van ING, waar hij tot voor kort de functie van Head of International Public & Government Affairs vervulde.

Wouter is opgeleid als econoom aan de Rijksuniversiteit Groningen en een doorgewinterde professional in public affairs, communicatie en duurzaamheid in de financiële dienstverlening. In diverse seniorfuncties bij ING in Nederland en Duitsland heeft hij veel ervaring opgedaan in de omgang met gevoelige politieke en bedrijfsstrategische kwesties en het onderhouden van relaties met veel verschillende stakeholders.

Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest bij ING maakt hij nu de overstap naar Wepublic. Naast zijn rol als Director bij Wepublic is Wouter lid van het Bestuur van de Duits-Nederlandse Handelskamer en actief in het verenigingswerk in zijn woonplaats Arnhem.

Wouter van Aggelen: “In de afgelopen tien jaar heeft Wepublic zich razendsnel ontwikkeld tot een vernieuwend en toonaangevend adviesbureau met een innovatieve, heldere en geïntegreerde visie op zowel communicatie als public affairs. In een tijd waarin de verwachtingen aan bedrijven en andere instellingen vanuit zowel de maatschappij als de politiek steeds verder toenemen, is de verbinding tussen die vakgebieden in mijn ogen cruciaal. Na vijftien mooie en uitdagende jaren bij ING was ik toe aan een nieuw avontuur en ik kijk er daarom enorm naar uit mijn kennis en ervaring nu voor Wepublic en haar klanten te mogen inzetten”.