Wepublic verwelkomt Junior Adviseur en twee Intelligence Specialisten

Wij verwelkomen drie nieuwe medewerkers! Casper Bouwmeester is deze maand begonnen als Junior Adviseur. Eva Vollaers en Jasper Oortgiesen zijn gestart als Intelligence Specialist. Zij gaan zich bezighouden met het monitoren van en adviseren over politieke en maatschappelijke ontwikkelingen.

Casper Bouwmeester

Casper heeft tijdens zijn bachelor Europese Studies een halfjaar Politikwissenschaft in Leipzig gestudeerd. Daarna heeft hij in Nijmegen en Münster Duits gestudeerd en de master Nederland-Duitsland-Studies gevolgd. Met zijn masterdiploma op zak heeft Casper een beurs ontvangen om deel te nemen aan de 78ste Leergang Buitenlandse Betrekkingen van het Clingendael Instituut.

Eva Vollaers

Eva liep tijdens haar bachelor stage in de Tweede Kamer waar zij veel geleerd heeft over het reilen en zeilen van de politiek in Den Haag. Daarnaast heeft Eva stage gelopen bij Heineken. Momenteel is zij de master Public Administration aan de Universiteit Leiden aan het afronden.

Jasper Oortgiesen

Jasper heeft Bestuurskunde gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Tijdens zijn stage heeft hij ervaring opgedaan binnen het public affairs-team van Albert Heijn. Hier heeft Jasper ervaring opgedaan op het gebied van lobbyen en politieke monitoring.

Over Wepublic     

Wepublic is een adviesbureau voor public affairs en communicatie. Met kennis, ervaring én data draagt ze bij aan betere besluitvorming in organisaties en bij hun verbinding met de publieke arena. 39 professionals zijn continu bezig om de binnenwereld van organisaties en de complexe buitenwereld met elkaar te verbinden en te duiden. Wepublic heeft kantoren in Amsterdam en Den Haag.