Wepublic verwelkomt drie nieuwe junior adviseurs en intelligence specialist

Wij hebben nieuwe medewerkers toegevoegd aan ons team! Anouk Verhaegh, Willem Buijs en Rashwan Telmoudi zijn deze maand begonnen als Junior Adviseur. Sara Bahgat is gestart als Intelligence Specialist. Zij gaan zich bezighouden met het monitoren van en adviseren over politieke en maatschappelijke ontwikkelingen. 

Anouk Verhaegh studeerde Public Administration met als specialiteit Public Management and Leadership aan de Universiteit Leiden. Zij werkte binnen Wepublic voorheen als Intelligence Specialist en maakt nu de stap naar Junior Adviseur. 

Willem Buijs heeft Bestuurskunde en International Public Management & Policy gestudeerd. Meest recent heeft hij stage gelopen bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid en een afstudeerstage bij Wepublic gedaan. In dit afstudeertraject onderzocht hij de Europese belangenbehartiging van Nederlandse provincies en welke kanalen van invloed zij daarin gebruiken.  

Rashwan Telmoudi studeerde politicologie aan de Vrije Universiteit en sociale geografie aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn master politicologie heeft hij zijn thesis geschreven over de mate waarin het EU-buitenlandbeleid feministische principes weerspiegelt. Naast zijn studie was Rashwan betrokken als nieuwsredacteur bij Publistat.  

Sara Bahgat heeft Political Science met een specialisatie in International Relations gestudeerd aan Universiteit Leiden en volgt momenteel de master Midden Oostenstudies aan de Universiteit van Amsterdam.  

Over ons

Wepublic is een adviesbureau voor public affairs en communicatie. Met kennis, ervaring én data draagt ze bij aan betere besluitvorming in organisaties en bij hun verbinding met de publieke arena. 36 professionals zijn continu bezig om de binnenwereld van organisaties en de complexe buitenwereld met elkaar te verbinden en te duiden. Wepublic heeft kantoren in Amsterdam en Den Haag.