Wepublic versterkt team met Senior Adviseur en Intelligence Specialist

Wij hebben ons team uitgebreid met twee nieuwe medewerkers. Wilmer Smook is gestart als Senior Adviseur en gaat zich bezighouden met vraagstukken op het gebied van communicatie, positionering en profilering. Amarins van den Eijkel is gestart als Intelligence Specialist. In haar rol zal zij zich richten op het monitoren van politieke en maatschappelijke ontwikkelingen en het leveren van waardevol advies aan klanten.

Wilmer Smook

De afgelopen zeven jaar deed Wilmer ervaring op als communicatiespecialist aan zowel opdrachtgevers- als opdrachtnemerskant. Na zijn studie politicologie heeft hij gewerkt voor Hague Corporate Affairs, Energie-Nederland, de Consumentenbond, een tech startup en als mede-eigenaar van een adviesbureau.

Amarins van den Eijkel

Amarins heeft tijdens haar bachelor Bestuurskunde onder andere stage gelopen bij Rijkswaterstaat, waar ze inzicht heeft gekregen in bestuurlijke processen en veel heeft geleerd op het gebied van stakeholdersmanagement.

Over ons

Wepublic is een adviesbureau voor public affairs en communicatie. Met kennis, ervaring én data draagt ze bij aan betere besluitvorming in organisaties en bij hun verbinding met de publieke arena. 36 professionals zijn continu bezig om de binnenwereld van organisaties en de complexe buitenwereld met elkaar te verbinden en te duiden. Wepublic heeft kantoren in Amsterdam en Den Haag.