Wepublic groeit verder

Wepublic groeit verder! Emmeke Hulshof en Judith Heyligers gaan klanten adviseren op het gebied van public affairs, issue- en stakeholdermanagement. Ook zullen zij het team van de Stakeholder Intelligence Monitor ondersteunen. Zij starten tegelijk met Yasmina Hashad die het secretariaat versterkt.

Emmeke Hulshof (1991) heeft politicologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, gevolgd door een master Media en Communicatie aan City University London. De afgelopen twee jaar werkte ze als persoonlijk medewerker van VVD Tweede Kamerleden Daniel van der Ree en Sven Koopmans. Ze zal haar ervaring aan het Binnenhof inzetten bij het monitoren en adviseren voor klanten van Wepublic.

Judith Heyligers (1989) focuste zich op Communicatie tijdens haar bachelor, tijdens haar master aan de UvA richtte ze zich meer op Politicologie (International Relations). Direct na haar studie liep ze stage op de Politieke afdeling van de Nederlandse Ambassade in Tel Aviv. Bij terugkomst voltooide zij de Leergang Buitenlandse Betrekkingen aan het Instituut Clingendael, waarvoor zij een beurs ontving. Op Clingendael kreeg zij onder meer training in intercultureel communiceren, onderhandelingstechnieken en public affairs. Deze vaardigheden zette ze in bij haar werk op de afdeling Politieke Zaken van Amnesty International, en nu bij Wepublic.

Hein Greven, partner bij Wepublic: ‘Deze veelzijdige vrouwen brengen alle drie een eigen uniek netwerk en ervaring mee. Dat maakt Wepublic beter en breder. Ze zijn bovendien een aanwinst voor onze kernwaarde “fun to work with”. Wij zijn dus ronduit blij om ze aan boord te hebben.’