Wepublic groeit door met 2 nieuwe adviseurs

Wessel Luken (24) en Remco López (26) zijn per 1 september 2021 gestart bij Wepublic. Zij gaan zich richten op het ondersteunen van klanten op het gebied van public affairs, communicatie en bij het monitoren van politieke en maatschappelijke ontwikkelingen. Bij Wepublic – met vestigingen in Amsterdam en Den Haag – werken nu bijna 40 professionals. Wepublic richt zich op vraagstukken op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs.

Gijs Petter, Head of Operations bij Wepublic: “Wij zijn erg blij met de komst van deze talenten. Wessel en Remco zijn slimme en maatschappelijk betrokken professionals. Goede intelligence is goud waard en de vraag naar onze intelligence producten neemt toe. Met de komst van Wessel en Remco kunnen wij daar uitstekend op inspelen.”

Wessel Luken heeft een Bachelor en Master Politicologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen afgerond, met een specialisatie in Internationale Betrekkingen. Daarna heeft hij diverse stages gelopen, zoals bij de Nederlandse ambassade in Bulgarije en bij communicatieadviesbureau Issuemakers.

Remco López heeft een Master Internationaal Recht aan de Universiteit Leiden afgerond en een Bachelor Politicologie en Rechtsgeleerdheid. Remco werkte hiervoor als medewerker externe betrekkingen bij het College voor de Rechten van de Mens. Daarnaast is Remco ook actief geweest in het bestuur van een politieke jongerenorganisatie.