Wepublic FD Gazelle 2020

Wepublic mag zich met trots FD Gazelle 2020 noemen! Het is voor het eerst sinds de oprichting van het bedrijf dat Wepublic deze titel mag dragen. “Wij zijn er enorm trots op dat we deze titel mogen dragen. Het is een mooie pluim en waardering voor het werk dat wij met ons team samen voor onze klanten mogen doen”, aldus Mark van den Anker (partner bij Wepublic). Juist in deze tijd van de coronacrisis is het voor ons als adviseurs en ondernemers van belang te blijven ontwikkelen en onze klanten te ondersteunen. Een stevige reputatie en het bouwen aan vertrouwen in de publieke arena worden als steeds belangrijkere voorwaarden gezien door bedrijven en organisaties om hun doelstellingen te verwezenlijken. “Wepublic blijft zoeken naar technologische innovatie ter versterking en ondersteuning aan het advieswerk, daar zijn we op dagelijkse basis mee bezig. Dat is wat ons onderscheidt en motiveert.”

De FD Gazellen awards worden ieder jaar door het Financieel Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven. Om in aanmerking te komen moeten bedrijven voldoen aan strenge criteria.
Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, bedrijven dienen financieel gezond te zijn.

In de afgelopen jaren is Wepublic uitgegroeid tot een fors consultancykantoor op het terrein van reputatie, communicatie en public affairs.
Vanuit het kantoor in Amsterdam en met een uitvalsbasis in Den Haag is een ambitieus team van 37 professionals dagelijks bezig met de ondersteuning en advisering van onze klanten in diverse sectoren. Wepublic wil bijdragen aan de maatschappelijke positionering en het vertrouwen van klanten in hun omgeving. Wepublic onderscheidt zich door naast advisering de koppeling te maken met technologie en de ontwikkeling en inzet van digitale tools en relevante data om het dagelijkse werk van onze klanten makkelijker te maken.