Wepublic breidt uit met drie nieuwe adviseurs. Welkom Estelle, Bas en Joris!

Deze maand mogen we drie nieuwe adviseurs verwelkomen.  Estelle Cool (27) gaat de klanten van Wepublic adviseren op het gebied van corporate communicatie en reputatiemanagement. Bas van den Berg (25) en Joris Mansour (26) richten zich als public affairs adviseurs op het monitoren van politieke en maatschappelijke ontwikkelingen, stakeholderonderzoek en advisering.

De komst van deze adviseurs sluit aan bij de groeiende vraag naar strategische advisering en intelligence oplossingen op het gebied van communicatie, stakeholdermanagement en public affairs.

Hein Greven, partner bij Wepublic: “We zijn blij dat deze talenten zich bij Wepublic aansluiten. Ons bureau maakt een mooie ontwikkeling door. Juist in deze corona-tijden waarin de nadruk ligt op mouwen opstropen en resultaten boeken, blijven veel organisaties en talent ons vinden. En andersom! Wij blijven dan ook investeren in de groei en bloei van ons kantoor.”

Estelle Cool

Estelle Cool (1992) is junior adviseur corporate communicatie en reputatiemanagement. Eerdere ervaring heeft zij als communicatieadviseur opgedaan bij Schuttelaar & Partners. Voor verscheidene klanten heeft zij daar communicatiestrategieën ontwikkeld en de public relations verzorgd. Estelle wil graag haar nieuwsgierigheid kwijt kunnen bij Wepublic. “Door mijn brede interesse werk ik graag met klanten uit verschillende sectoren. Ik krijg er energie van om mij te verdiepen in onderwerpen die nieuw zijn voor mij.”

Bas van den Berg

Bas van den Berg (1995) is junior adviseur public affairs. Onlangs heeft hij de master Europees beleid afgerond aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarvoor heeft hij Politicologie gestudeerd aan de Universiteit van Massachusetts en Bestuurskunde aan de Radboud Universiteit. Tot voor kort liep Bas stage bij VVD Internationaal te Den Haag. Bas gaat bij Wepublic met veel enthousiasme en energie inspelen op ontwikkelingen, kansen en bedreigingen die voortkomen uit politiek-maatschappelijke veranderingen en politieke besluitvorming. “Public affairs is van cruciaal belang voor het succes van een organisatie. Ik hoop op het juiste moment de juiste informatie aan onze klanten te voorzien om hiermee een bijdrage te leveren aan een succesvolle toekomst.”

Joris Mansour

Joris Mansour (1993) is junior adviseur public affairs. Hij gaat zich vooral bezighouden met het monitoren van politieke en maatschappelijke veranderingen en het adviseren van cliënten. Hiervoor deed hij onder meer politieke ervaring op in Brussel als trainee bij de European External Action Service (EEAS). Eerder rondde hij twee masters af: Encyclopedie en Filosofie van het Recht in Leiden en Diplomacy and International Public Function in Barcelona. “Met veel enthousiasme kom ik het competente team bij Wepublic versterken als junior adviseur public affairs. In mijn nieuwe rol zal ik de klanten als eerste voorzien van relevante ontwikkelingen en daarbij het juiste advies opstellen. Zo hoop ik onze klanten bij te staan in deze onzekere tijden en het verkiezingsjaar. Ik vind het ontzettend leuk aan de slag te gaan bij een professioneel en gezellig bedrijf als Wepublic.”

Over Wepublic

Sinds de oprichting van het kantoor in 2013 heeft Wepublic een snelle groei doorgemaakt. Het bureau met vestigingen in Amsterdam en Den Haag telt momenteel 34 medewerkers. Wepublic richt zich op vraagstukken op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs. De adviseurs van het bureau bouwen aan vertrouwen in de publieke arena waar reputatie en perceptie steeds belangrijker factoren zijn.