Wepublic breidt team uit met twee Junior Adviseurs en Intelligence Specialist

Wepublic is uitgebreid met drie nieuwe medewerkers. Chris van de Weijer en Floris-Jan Blok zijn per 1 februari gestart als Junior Adviseur. Jacqueline Knobben is begonnen als Intelligence Specialist.

Chris heeft een Bachelor Politicologie en een Master Environment and Resource Management afgerond. Daarnaast liep hij stage bij het EU-team van Berenschot en was hij actief voor de jongerendenktank The West Wing en De Kleine Consultant Amsterdam.

Floris-Jan werkte tijdens zijn bachelor Geschiedenis bij ProDemos, Huis voor Democratie en Rechtsstaat. Ten tijde van zijn master Public Affairs liep hij onder andere stage bij de afdeling Public Affairs en Stakeholdermanagement van Albert Heijn en bij Hill+Knowlton Strategies.

Jacqueline heeft zich tijdens haar studie toegespitst op (internationale) politiek en diplomatieke geschiedenis. Voor haar masterscriptie onderzoekt zij momenteel het raakvlak tussen publieke opinie en politiek in historisch perspectief, en hoe belangengroepen poogden de publieke opinie en het overheidsbeleid te beïnvloeden.

Over Wepublic

Wepublic is een adviesbureau voor public affairs en communicatie. Wij helpen opdrachtgevers bij hun verbinding met de publieke arena door middel van kennis, kunde en data. 37 professionals ondersteunen bij het begrijpen van de buitenwereld, en bij het naar buiten brengen van de binnenwereld. Wepublic heeft kantoren in Amsterdam en Den Haag.