Wepublic breidt team uit met 3 intelligence specialisten

Marijn van den MeirackerMinke Groeneveld en Frederik van Til richten zich met name op het verzamelen van informatie en duiden van politieke en maatschappelijke ontwikkelingen voor de Stakeholder Intelligence Monitor van Wepublic. Wepublic, met kantoren in Amsterdam en Den Haag, telt momenteel 31 medewerkers en richt zich op vraagstukken op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs. 

Marijn (1997) heeft onlangs haar bachelor Communicatie, Media en Design afgerond. Daarnaast heeft ze zich verdiept in de politiek op lokaal niveau bij de gemeente Oudewater (afstudeeronderzoek) en bij VVD Amsterdam. Deze opgedane kennis kan zij uitstekend inzetten voor haar werk bij Wepublic.

Minke (1998) is bezig met de pre-master Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden. Relevante kennis heeft ze opgedaan tijdens haar stages bij Public Affairs & Corporate Development van TUI Benelux en de afstudeerstage Stakeholdermanagement bij de Belastingdienst.

Frederik (1996) is onlangs gestart met de pre-master International and European Law aan de Universiteit van Amsterdam. Hiervoor heeft hij de Bachelor Politieke Wetenschappen en het Honours College aan de Universiteit Leiden afgerond en heeft hij onder meer gewerkt bij BusinessEurope te Brussel.

Gijs Petter, Head of Operations bij Wepublic: “We zijn erg blij met de komst van Marijn, Minke en Frederik. Met hun enthousiasme, ambitie en ervaringen zijn zij een zeer welkome aanvulling op ons team! Het team bestaat nu uit 31 professionals. Ook tijdens de coronacrisis weten klanten ons goed te vinden. Deze versterking was hard nodig.”