Vacature Werkstudent

Wepublic is per direct op zoek naar een werkstudent die een enthousiaste en actieve bijdrage gaat leveren aan de groei van ons kantoor. De functie (16- 24 uur per week) richt zich met name op de analyse van politieke en maatschappelijke ontwikkelingen, waar je een belangrijke rol in gaat spelen.

Over de functie

Als werkstudent op het gebied van public affairs leer jij precies hoe de Nederlandse politiek werkt. Jij bent goed op de hoogte van de instrumenten van Tweede Kamerleden en hebt brede kennis van de Nederlandse politiek. De opgedane ervaring tijdens jouw tijd als werkstudent kan je (ook in de toekomst) goed gebruiken in uiteenlopende vakgebieden, maar doorgroeien bij Wepublic is zeker mogelijk.

Wie zoeken wij

Wij zoeken iemand die veel affiniteit heeft met de politiek en het monitoren van de politieke ontwikkelingen. Bij voorkeur ben je in de afrondende fase van je studie, bachelor of master. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Verder hechten we grote waarde aan een positieve en ‘can do’-mentaliteit en een zelfstandige en zorgvuldige manier van werken.

Wat krijg je ervoor terug?

Bij Wepublic kan je meedraaien in de dagelijkse gang van zaken en ervaring opdoen in politiek en public affairs met toonaangevende klanten, met mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en meer te weten te komen over hoe het er in de politiek aan toegaat. Tot slot bieden wij jou goede arbeidsvoorwaarden en kom je in een team te werken met veel jonge professionals.

  • Een uitdagende en gezellige werkplek in een dynamische omgeving waar je veel kunt leren.
  • Doorgroeimogelijkheden tot adviseur. Veel werkstudenten hebben de functie als opstap naar een baan na hun studie gebruikt, bij Wepublic, maar ook bij andere toonaangevende organisaties.
  • De mogelijkheid om je netwerk uit te breiden en waardevolle ervaring op te doen in public affairs en communicatie.
  • Salaris 2.080,- (=bruto per maand op fulltime basis).
  • Tegemoetkoming in telefoonkosten (=10,- per maand).
  • Reiskostenvergoeding voor zakelijk vervoer

Wie we zijn

Wepublic is een jong, groeiend en bloeiend bedrijf waar je veel ruimte krijgt om aan je eigen ontwikkeling te werken. Je komt terecht in een sterk team van 35 collega’s die met veel plezier met hun vak bezig zijn, en die hechten aan onze kernwaarden ‘vernieuwend’, ‘gedreven’ en ‘fun-to-work-with’.

Contactgegevens & solliciteren

Ben jij de ambitieuze en gedreven werkstudent die we zoeken? Stuur dan een e-mail met jouw CV voor 10 mei 2023 naar Robin Zwemmer ([email protected]) en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons team! Voor meer informatie kan je Robin Zwemmer bellen op het telefoonnummer 06 30 83 07 45.