Vacature Werkstudent

Wepublic is per direct op zoek naar een werkstudent die een enthousiaste en actieve bijdrage gaat leveren aan de groei van ons kantoor. De functie (16- 24 uur per week) richt zich met name op de analyse van politieke en maatschappelijke ontwikkelingen, waar je een belangrijke rol in gaat spelen.

Over de functie

Als werkstudent op het gebied van public affairs leer jij precies hoe de informatiestromen lopen binnen de Nederlandse politiek. Jij bent goed op de hoogte van de instrumenten van Tweede Kamerleden en hebt brede kennis van de Nederlandse politiek. De opgedane ervaring tijdens jouw tijd als werkstudent kan je (ook in de toekomst) goed gebruiken in uiteenlopende vakgebieden.

Wie zoeken wij

Wij zoeken iemand die veel affiniteit heeft met de politiek, en het monitoren van de politieke ontwikkelingen. Bij voorkeur ben je in de afrondende fase van je studie, bachelor of master (Bestuurskunde, Rechten of een andere studie in de richting van het openbaar bestuur). Verder hechten we grote waarde aan een goede beheersing van de Nederlandse taal, een ‘can do’-mentaliteit en een zelfstandige en zorgvuldige manier van werken.

Wat krijg je ervoor terug?

Bij Wepublic kan je meedraaien in de dagelijkse gang van zaken en ervaring opdoen in politiek en public affairs met toonaangevende klanten, met mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en meer te weten te komen over hoe het er in de politiek aan toegaat. Diverse medewerkers zijn ooit in deze rol begonnen en werken nu bij Wepublic als ervaren adviseur. Wepublic biedt goede arbeidsvoorwaarden en je komt in een team te werken met veel jonge professionals.

Over Wepublic

Wepublic is een jong, groeiend en bloeiend bedrijf waar je ruimte krijgt om aan je eigen ontwikkeling te werken. Bovendien kom je terecht in een sterk en gezellig team van adviseurs die met plezier met hun vak bezig zijn. Werkzaamheden bestaan onder andere uit het signaleren, selecteren en analyseren van politieke en maatschappelijke ontwikkelingen. Hierbij wordt een vertaalslag gemaakt naar de belangen van onze klanten.

Contactgegevens & solliciteren

Als je geïnteresseerd bent of als je vragen hebt, kan je vóór 25 oktober een e-mail plus CV sturen naar Robin Zwemmer ([email protected]). Voor meer informatie kun je Robin bellen op telefoonnummer 06 30 83 07 45.