Vacature: Stageplaats – De toegevoegde waarde van de communicatieafdeling

Wil jij ervaring opdoen in de wereld van communicatie- en public affairs-advies? Wepublic biedt klanten graag het beste advies en zoekt hierbij voortdurend naar mogelijkheden voor vernieuwing. In dat kader willen we graag meer inzicht in de rol van de communicatieafdeling en de toegevoegde waarde die zij voor de organisatie levert. De mogelijke meetbaarheid van die waarde en de doelen die de afdeling zich stelt zijn hierin speerpunten. Met deze inzichten kunnen we onze opdrachtgevers van waardevolle input voorzien en kunnen we hen nog beter ondersteunen. Wepublic zoekt een stagiair die zich primair bezighoudt met het uitvoeren van een inhoudelijk, wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast ondersteun je waar mogelijk bij de werkzaamheden van de adviseurs.

Over Wepublic

Wepublic is een strategisch adviesbureau voor in public affairs en communicatie. We hebben een hoofdkantoor in Amsterdam en een tweede kantoor in Den Haag. We helpen organisaties met advies, intelligence en management. Wepublic onderscheidt zich van andere adviesbureaus door de combinatie van advies en intelligence en waar mogelijk de integrale benadering van public affairs en communicatie.

Wat wij bieden:

Begeleiding: Een senior adviseur biedt als vaste stagebegeleider doorlopende begeleiding. Daarnaast is er praktische ondersteuning van een junior adviseur. Je komt in een leuk team terecht dat je graag het reilen en zeilen van het kantoor laat zien.

Beloning: €600,- per maand, op basis van een 40-urige werkweek

Jouw profiel

  • Derdejaarsstudent of Masterstudent in een relevante richting
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Affiniteit met maatschappelijke ontwikkelingen, actualiteiten, media en organisaties.
  • Onze kernwaarden definiëren wij als vernieuwend, gedreven en fun-to-work-with. We zoeken een stagiair die dit aanspreekt en die daaraan kan en wil bijdragen.
  • 16 – 24 uur per week beschikbaar

Interesse?

Reageer voor 1 maart 2023, naar Ophelia Hagen [email protected] met je motivatie en cv. Startdatum in overleg