Vacature Senior Adviseur

Wil je gerenommeerde organisaties in jouw klantportfolio? Ben je je klanten graag een stap voor én zet je graag een stap extra voor ze? En word je enthousiast van het werken bij een jong, ambitieus bureau?

Lees vooral verder! Wij zoeken namelijk een zeer ervaren nieuwe collega. Bij de positie die nu vacant is, ligt de nadruk op public affairs-opdrachten.

Functieomschrijving

Wepublic is een adviesbureau voor public affairs en communicatie. We verbinden de binnenwereld van organisaties met de buitenwereld, brengen de buitenwereld binnen en duiden deze.

Onze klanten zoeken sterke adviezen, maar vooral ook concrete oplossingen die helpen bij het realiseren van hun (business)doelen. Als Senior Adviseur of Director ben je continu bezig met het helpen realiseren van die doelen. We helpen onze opdrachtgevers om stelling te nemen en de dialoog aan te gaan. Met het betrekken van stakeholders en meer begrip van elkaars werelden worden uiteindelijk op alle niveaus betere besluiten genomen.

Hier zetten we bij Wepublic onze kennis en kunde, onze gedrevenheid en onze intelligence tools met veel plezier voor in. Hierdoor hebben onze klanten meer inzicht in de buitenwereld en kunnen we hen helpen met de verbinding met de publieke arena.

Als Senior Adviseur of Director houd je je bezig met diverse opdrachten op het gebied van public affairs, stakeholdermanagement en issuemanagement. Je vertaalt vragen naar scherpe adviezen en plannen, en draagt met je collega’s ook bij aan de uitvoering ervan.

Functie-eisen

  • Academisch werk-/denkniveau;
  • Minimaal zes jaar werkervaring in een public affairs(advies)functie;
  • Bij voorkeur ook communicatie-ervaring;
  • Je hebt een sterke klantgerichte instelling;
  • Je werkt zelfstandig en zorgvuldig;
  • Je legt de lat voor jezelf en anderen hoog;
  • Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal.

Wie we zijn

Wepublic is een jong, groeiend en bloeiend bedrijf waar je veel ruimte krijgt om aan je eigen ontwikkeling te werken. Je komt terecht in een sterk team van 35 collega’s die met veel plezier met hun vak bezig zijn, en die hechten aan onze kernwaarden ‘vernieuwend’, ‘gedreven’ en ‘fun-to-work-with’. En natuurlijk biedt Wepublic goede arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan voor 20 juni a.s. door een motivatiebrief en je cv te sturen naar Maaike de Groot: [email protected]. Neem ook vooral contact op als je vragen hebt: 020-2405530.