Vacature: Senior Adviseur Public Affairs

Wil je voor gerenommeerde organisaties werken, in een gedreven team van adviseurs? Ben je je klanten graag een stap voor én zet je graag een stap extra voor ze? En word je enthousiast van het werken bij een jong, ambitieus bureau? Lees dan vooral verder. Wij zoeken namelijk een nieuwe collega, ter uitbreiding van ons team. Bij de positie die nu vacant is, ligt de nadruk op public-affairsopdrachten.

Functieomschrijving

Wepublic is een adviesbureau voor communicatie en public affairs. We verbinden de binnenwereld van organisaties met de buitenwereld, brengen de buitenwereld binnen en duiden deze. Onze klanten zoeken sterke adviezen, maar vooral ook concrete oplossingen die helpen bij het realiseren van hun (business)doelen. Als adviseur werk je aan het realiseren van die doelen.

We helpen onze opdrachtgevers bij het vaststellen van hun positie in hun sector of krachtenveld, het formuleren en het uitdragen van hun verhaal en standpunten. Met het betrekken van stakeholders en meer begrip van elkaars werelden worden uiteindelijk op alle niveaus betere besluiten genomen. Hier zetten we bij Wepublic onze kennis en kunde, onze gedrevenheid en onze intelligence tools met veel plezier voor in. Hierdoor hebben onze klanten meer inzicht in de buitenwereld en kunnen we hen helpen met de verbinding met de publieke arena.

Als senior adviseur houd je je bezig met diverse opdrachten op het gebied van public affairs: van het opstellen van stakeholder- en issuestrategieën tot het opstellen van position papers. Waar mogelijk leggen we hierbij de verbinding met strategische communicatie. Je vertaalt vragen naar scherpe adviezen en plannen, en draagt met je collega’s ook bij aan de uitvoering ervan.

Functie-eisen

  • Academisch werk-/denkniveau;
  • Minimaal zes jaar werkervaring in een public-affairs-, bestuurlijke of politieke functie;
  • Je hebt een sterk klantgerichte instelling;
  • Je werkt zelfstandig en zorgvuldig;
  • Je hebt kennis van formele en informele processen in politiek-bestuurlijk Nederland;
  • Je legt de lat hoog voor jezelf en anderen;
  • Je hebt een commerciële drive en wilt deze verder ontwikkelen;
  • Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal, en een goede beheersing van de Engelse taal, in woord en geschrift.

Wie we zijn

Wepublic is een jong, groeiend en bloeiend bedrijf waar je veel ruimte krijgt om aan je eigen ontwikkeling te werken. Je komt terecht in een sterk team van 35 collega’s die met veel plezier met hun vak bezig zijn, en die hechten aan onze kernwaarden ‘vernieuwend’, ‘gedreven’ en ‘fun-to-work-with’. En natuurlijk biedt Wepublic goede arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een motivatiebrief en je cv naar Maaike de Groot: [email protected]. Neem ook vooral contact op als je vragen hebt: 020-2405530.