Vacature: Adviseur Communicatie

Wil je voor gerenommeerde organisaties werken, in een gedreven team van adviseurs? Ben je je klanten graag een stap voor én zet je graag een stap extra voor ze? En word je enthousiast van het werken bij een jong, ambitieus bureau? Lees dan vooral verder. Wij zoeken namelijk een nieuwe collega. Bij de positie die nu vacant is, ligt de nadruk op communicatieopdrachten.

Functieomschrijving

Wepublic is een adviesbureau voor communicatie en public affairs. We verbinden de binnenwereld van organisaties met de buitenwereld, brengen de buitenwereld binnen en duiden deze.

Onze klanten zoeken sterke adviezen, maar vooral ook concrete oplossingen die helpen bij het realiseren van hun (business)doelen. Als adviseur werk je aan het realiseren van die doelen. We helpen onze opdrachtgevers bij het vaststellen van hun positie in hun sector of krachtenveld, het formuleren en het uitdragen van hun verhaal en standpunten. Met het betrekken van stakeholders en meer begrip van elkaars werelden worden uiteindelijk op alle niveaus betere besluiten genomen.

Hier zetten we bij Wepublic onze kennis en kunde, onze gedrevenheid en onze intelligence tools met veel plezier voor in. Hierdoor hebben onze klanten meer inzicht in de buitenwereld en kunnen we hen helpen met de verbinding met de publieke arena.

Als adviseur houd je je bezig met diverse opdrachten op het gebied van corporate communicatie: van communicatiestrategie, positionering en profilering, tot corporate PR en issuemanagement. Je vertaalt vragen naar scherpe adviezen en plannen, en draagt met je collega’s ook bij aan de uitvoering ervan.

Functie-eisen

  • Academisch werk-/denkniveau;
  • Minimaal drie jaar werkervaring in een communicatie(advies)functie;
  • Je hebt een sterke klantgerichte instelling;
  • Je werkt zelfstandig en zorgvuldig;
  • Je legt de lat hoog voor jezelf en anderen;
  • Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal.

Wie we zijn

Wepublic is een jong, groeiend en bloeiend bedrijf waar je veel ruimte krijgt om aan je eigen ontwikkeling te werken. Je komt terecht in een sterk team van 35 collega’s die met veel plezier met hun vak bezig zijn, en die hechten aan onze kernwaarden ‘vernieuwend’, ‘gedreven’ en ‘fun-to-work-with’. En natuurlijk biedt Wepublic goede arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een motivatiebrief en je cv naar Maaike de Groot: [email protected]. Neem ook vooral contact op als je vragen hebt: 020-2405530.