Terug van vakantie? Aan de slag!

Traditioneel is de vakantieperiode voor veel mensen een tijd voor reflectie.  Het eind van het jaar komt alweer snel in zicht, dus een natuurlijk moment om de ambities  tegen het licht te houden. Waar staan we halverwege het jaar? Welke doelstellingen liggen op koers, of zijn sneller behaald dan gedacht? En welke hebben nog aandacht nodig? Waar moeten we nog gas op geven de komende maanden?

Tegelijkertijd zien we de behoefte binnen organisaties aan meer concrete toegevoegde waarde van communicatie-inspanningen. Aan het einde van het jaar willen we graag kunnen zeggen ‘waar waren we geweest zonder Communicatie?’. Die toegevoegde waarde zit vanzelfsprekend in het assertief reageren op ontwikkelingen en issues, maar zeker ook in het neerzetten van activiteiten die in lijn liggen met de ambities van de organisatie.

GKSV ondersteunt om die goede intenties op het gebied van communicatie, reputatie en public affairs om te zetten in tastbare resultaten. Ook als die nog in 2014 behaald moeten worden. Niet alleen door te adviseren, ook door ‘on the job’ regie te voeren waar dat nodig is. Denk onder meer aan: 
– plannen van papier halen en omzetten in concrete resultaten
– bijspringen bij het vlottrekken van vastgelopen trajecten
– managen van strategisch gevoelige issues
– vervangen van tijdelijke uitval van mensen op sleutelposities in communicatie
– aansturen en coachen van communicatieteams

GKSV beschikt over ruime ervaring in seniore aansturing en regie, waarbij we de ‘fun to work with’ factor uiteraard niet uit het oog verliezen! Meer weten: neem contact op met Arnoud Verhage.