Robin Beentjes en Nathalie Sanglier naar GKSV

Robin en Nathalie gaan klanten adviseren over public affairs, issue- en stakeholdermanagement.  Daarnaast gaan zij zich bezighouden met de snel groeiende intelligence tak van GKSV, waar onder meer de Stakeholder Intelligence Monitor (SIM) onder valt. De uitbreiding van het team volgt op een groeienden vraag naar advies op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs.

Robin Beentjes (1993) begon, na een jaar in Barcelona, aan de bachelor Europese Studies en volgde vervolgens de master Internationaal en Europees recht aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie is ze betrokken geweest bij maatschappelijke organisaties, zoals Vluchtelingenwerk Nederland, en heeft ze in het bestuur gezeten van de studievereniging ASA International Law. In dezelfde periode werkte ze mee aan de internationale campagne voor een zetel in de VN Veiligheidsraad bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Robin is gemotiveerd om haar drive en haar ervaring met diverse doelgroepen in te zetten voor de uiteenlopende klanten van GKSV in zowel de publieke als de private sector. Als junior adviseur zal Robin politieke ontwikkelingen monitoren en zich richten op het adviseren van klanten bij stakeholderonderzoek en public affairs.

Nathalie Sanglier (1989) heeft een achtergrond in communicatie, media en bestuur. Ze behaalde een tweede master Bestuurskunde en Publiek Management aan de Universiteit van Gent en volgde het traineeprogramma van het Europees Parlement. Tijdens haar studie was ze onder andere actief bij de Jonge Democraten en de UN Youth Association in België. Na haar afstuderen werkte Nathalie bij PR-bureau AxiCom waar ze zich onder andere bezig heeft gehouden met campaigning en interne communicatie. Ze is op dit moment voorzitter van TopFem, een internationaal netwerk voor ambitieuze jonge vrouwen. Nathalie kijkt ernaar uit om haar internationale achtergrond en interesse in te zetten bij het informeren en adviseren van klanten over strategische vraagstukken. Als junior adviseur zal ze zich richten op public affairs, corporate communicatie en Europese issues.

“Ik ben erg enthousiast met de uitbreiding van GKSV met deze twee junior adviseurs”, aldus GKSV-partner Maaike Hellingman-van Hooidonk. “Deze talentvolle vrouwen kunnen ons breed spectrum aan klanten verder helpen, ieder met hun eigen achtergrond, kennis en persoonlijkheid.”

De komst van Robin en Nathalie past bij de ontwikkeling van GKSV; het aantal klanten dat GKSV kiest voor ondersteuning bij vaak complexe en strategische vraagstukken laat vanaf de start van het kantoor in 2013 een stevige groei zien. Het team van GKSV telt nu circa 20 professionals en een schil van zeer ervaren associate partners die klanten terzijde staan bij het oplossen van vraagstukken op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs.

Voor meer informatie over dit bericht: neem contact op met Maaike Hellingman-van Hooidonk via [email protected] of 06-48786630