Reinanke Haagsma adviseur bij GKSV

Reinanke Haagsma nieuwe adviseur GKSV

Reinanke Haagsma is bij GKSV Reputatie | Communicatie | Public Affairs gestart als adviseur. Reinanke versterkt het adviesbureau op het gebied van strategische communicatie, positioneringsvraagstukken en de vertaling naar uitvoering. Klanten kunnen hierbij rekenen op oplossingen die bijdragen aan het realiseren van organisatie- en projectdoelen.
 
Reinanke Haagsma werkte de afgelopen jaren bij MDF Training & Consultancy vooral op internationale projecten. Als Trainer Consultant adviseerde ze zowel MDF als externe klanten (voornamelijk NGO’s) over strategie, communicatie en project management. Klanten van Reinanke kunnen rekenen op enthousiasme, frisse invalshoeken en een geïntegreerde aanpak. Reinanke behaalde haar master ‘Corporate Communications & Reputation Management’ aan de Manchester Business School. Tijdens haar studie liep ze stage bij TomTom en Hill & Knowlton Londen.
 
Frank Körver, partner GKSV: “Reinanke volgen we al een tijdje. We zijn blij dat Reinanke voor GKSV gekozen heeft. We zijn ervan overtuigd dat onze klanten gaan profiteren van haar expertise en enthousiasme. Het gaat goed met het bureau. Ik ben trots op het team dat we nu hebben samengesteld.”
 
GKSV helpt klanten bij het oplossen van strategische en vaak complexe vraagstukken op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs. Adviezen dragen direct bij aan het realiseren van organisatie- en projectdoelen. Geen communicatie om de communicatie, maar versterken van continuïteit en resultaat. 
 
Voor meer informatie: zie www.gksv.nl of neem contact op met Frank Körver ([email protected], +31 6 13523322). Reinanke is te bereiken op telefoonnummer 06 41609962 en emailadres [email protected]