Public affairs-praktijk van Wepublic versterkt met 4 nieuwe adviseurs

Bij Wepublic zijn 4 nieuwe public affairs adviseurs gestart. Katinka Eetgerink (1992), Melissa Veenstra (1994), Nils Dalmeijer (1993) en Iris Weerdenburg (1995) gaan zich bij Wepublic vooral richten op het monitoren van politieke en maatschappelijke ontwikkelingen, stakeholderonderzoek en advisering.

De komst van deze adviseurs sluit aan bij de groeiende vraag naar intelligence oplossingen en strategische advisering op het gebied van stakeholdermanagement, public affairs en communicatie.

 

Maaike Hellingman-van Hooidonk, partner bij Wepublic: “De versterking van ons kantoor met deze talenten is zeer welkom. Zeker in deze tijden beseffen klanten dat goede intelligence en professioneel stakeholdermanagement een wereld van verschil kan betekenen. Het aantal klanten neemt toe en hun vragen zijn steeds fundamenteler van aard. Bovendien maken steeds meer organisaties gebruik van onze intelligence producten. Denk aan de Stakeholder Intelligence Monitor en de Issue Tracker van Wepublic.”

 

Iris Weerdenburg

Iris Weerdenburg is junior adviseur bij Wepublic. Hiervoor was ze onder meer werkzaam op de communicatieafdeling van De Nederlandsche Bank. Iris heeft een bachelor Politicologie gedaan en is altijd geïnteresseerd geweest in het vakgebied van communicatie. Zo deed ze een minor en een master op dit vlak. “Ik zie Wepublic als een uitdagende omgeving waarin ik de kans krijg mij verder te ontwikkelen. Ik kan hier veel leren over zowel de politiek als over communicatie. Wat dat betreft sluit Wepublic perfect aan bij mijn interesses.”

Nils Dalmeijer

Nils Dalmeijer, junior adviseur bij Wepublic, was tot voor kort werkzaam bij Capgemini Invent als adviseur op het gebied van cybersecurity. Hij heeft een bacheloropleiding Politicologie en een masteropleiding Crisis- en Veiligheidsmanagement afgerond. Daarnaast is hij actief in de gemeentepolitiek en bestuurslid bij het Jonge Alumni Netwerk van Leiden Universiteit. “Ik heb Wepublic in korte tijd leren kennen als een innovatief kantoor met een professionele, gedreven en sociale groep collega’s. We werken voor mooie klanten aan interessante vraagstukken.”

Katina Eetgerink

Katinka Eetgerink is recentelijk afgestudeerd als MA European Union Studies aan de Universiteit van Leiden. Sinds de start van haar studietijd voert public affairs de boventoon in haar leven. “Ik ben zeer geïnteresseerd in maatschappelijk relevante thema’s die op verschillende schaalniveaus voorkomen en Wepublic biedt prachtige kansen om als junior adviseur hier mijzelf verder in te ontwikkelen.”

Melissa Veenstra

Tot voor kort was Melissa Veenstra Intelligence Specialist werkzaam bij Wepublic. Zij is op 1 april gestart als junior adviseur. Melissa heeft een bachelor Politicologie en een master Public Affairs op zak. “De maanden dat ik bij Wepublic werkte als Intelligence Specialist zijn mij zeer goed bevallen. Ik kwam in een leuk team terecht en wilde daarom graag bij Wepublic doorgroeien.”

 

Wepublic: bouwen aan vertrouwen in de publieke arena

Sinds de oprichting van het kantoor in 2013 heeft Wepublic een snelle groei doorgemaakt. Het bureau met vestigingen in Amsterdam en Den Haag telt nu ongeveer 30 medewerkers. Wepublic houdt zich bezig met consulting, interim management en intelligence op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs. De adviseurs van het bureau bouwen aan vertrouwen in de publieke arena waar reputatie en perceptie steeds belangrijkere factoren zijn.