Pop-up event: Verkiezingslobby met impact

Het kabinet-Rutte IV is gevallen en op 22 november staan de Tweede Kamerverkiezingen gepland. Hét moment voor de public affairs-professional om in actie te komen. In deze periode besteden veel organisaties talloze uren aan interne afstemming, het formuleren van abstracte visies over hun eigen organisatie en het uitstippelen van vergezichten over de toekomst van hun sector. Al deze inspanningen worden vervolgens in stapels papier gestopt en naar de verkiezingsprogrammacommissies van diverse politieke partijen gestuurd.

Maar wat als je het deze keer eens anders doet? De verkiezingsprogramma’s moeten onder behoorlijke tijdsdruk geschreven worden, dus lezen de programmacommissies al het papierwerk van de public-affairs-professionals wel? Wij denken van niet. Bij Wepublic geloven we dat het anders kan. Dat je input met impact kan leveren.

Wil jij het deze keer ook eens anders aanpakken? Met echte focus, met een duidelijke boodschap en een effectieve strategie? En dus met impact op je belangrijkste issues? Op donderdag 27 juli laten we je zien hoe dit kan. Niet door urenlang te ploeteren met papierwerk, maar juist door te focussen op de essentie en door strategische keuzes te maken.

Programma

Maaike van Hooidonk (Co-CEO van Wepublic) vertelt tijdens een interactieve sessie hoe jij met meer focus kan werken en hoe je veel tijd en moeite bespaart in deze drukke weken. De adviseurs van Wepublic staan vervolgens klaar om je te begeleiden bij het vormgeven van de kernboodschap van jouw organisatie. Maar dat is nog niet alles! Marieke Riemslag van SUE & The Alchemists meet tijdens dit event direct de impact van jouw boodschap, real time met de app CrowdRock. Zodat je na de lunch direct inzicht hebt in hoe jouw input richting de programma’s het verschil kan maken.

Waar en wanneer

Donderdag 27 juli
12:00 – 13:30 (inclusief lunch)
Den Haag, exacte locatie n.t.b.

Aanmelden?

Aanmelden kan tot en met woensdag 26 juli 17:00 uur.

De exacte locatie in Den Haag laten we zo spoedig mogelijk weten. De sessie is inclusief lunch. Voel je vrij om een collega mee te nemen die ook geïnteresseerd is in het vergroten van hun impact tijdens de verkiezingen. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Annemijn Cassée ([email protected], 0629501323).