Nyenrode en GKSV starten Collegereeks Strategische Communicatie

Op 24 mei 2016 start de eerste van zes colleges Strategische Communicatie – State of the Art. Nyenrode Business Universiteit en GKSV hebben de handen ineengeslagen om de beste sprekers van dit moment te verzamelen in één programma.
Bartho Boer, Bas Mouton, Betteke van Ruler, Frank Körver, Mignon van Halderen en Tibor van Bekkum nemen ieder een college voor hun rekening. Daarmee komen de belangrijkste strategische thema’s in communicatie aan de orde. De sprekers zijn allen gerenommeerd in hun vakgebied, als auteur, wetenschapper, docent, adviseur of spreker.
De Collegereeks is inmiddels een beproefd recept voor Nyenrode Executive Education: deelnemers krijgen in kort tijdsbestek krachtige inzichten en praktische handvatten aangereikt door (ervarings) deskundigen. De Colleges vinden tweewekelijks plaats op Nyenrode Business Universiteit in Breukelen en duren van 15.30 – 19.00 uur.
GKSV is verantwoordelijk voor inhoud en programma management van de Collegereeks. Naast advies, intelligence en interim oplossingen in communicatie investeert het bureau veel in innovatie van communicatie. De samenwerking met Nyenrode sluit daar goed aan. GKSV partner Arnoud Verhage is programma manager van de Collegereeks.
Meer weten? Klik hier