Wepublic verwelkomt 2 nieuwe adviseurs

Annemijn Cassée (25) en Philip Breitenstein (27) zijn per 1 januari 2021 gestart bij Wepublic. Zij gaan zich richten op het ondersteunen van klanten op het gebied van public affairs en stakeholderonderzoek en bij het monitoren van politieke en maatschappelijke ontwikkelingen. Bij Wepublic – met vestigingen in Amsterdam en Den Haag – werken nu bijna 40 professionals. Wepublic richt zich op vraagstukken op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs.

Gijs Petter, Head of Operations bij Wepublic: “De versterking met Annemijn en Philip is zeer welkom. Beiden zijn slimme en maatschappelijk geëngageerde professionals. Hun komst sluit aan bij de toenemende behoefte aan stakeholder monitoring en digitale tools die we voor onze klanten inzetten. Juist in deze tijden willen klanten weten wat er speelt en wat dat voor hen betekent.”

Annemijn Cassée heeft de master Management, Policy-Analysis and Entrepreneurship in Health and Life Sciences afgerond aan de VU te Amsterdam. Ze heeft tijdens haar stage public affairs ervaring opgedaan bij MVO Nederland.

Philip Breitenstein heeft de studie Geschiedenis aan de Universiteit Utrecht met een specialisatie in globalisering afgerond. De Master Modern Middle Eastern Studies heeft hij afgerond aan de Universiteit Leiden. Tijdens het schrijven van zijn scriptie werkte hij als data-analist bij een opkomende startup.