Marco Kortleve senior adviseur bij Wepublic

Marco Kortleve is op 1 april begonnen als senior adviseur bij Wepublic. Marco heeft ruime ervaring met beleid en strategie: in de landelijke politiek als politiek adviseur voor het CDA, bij twee multinationals in de zorg (Mediq NV, MSD BV) en als (zelfstandig) adviseur. In die laatste functie heeft hij veel ervaring opgedaan bij verenigingen en brancheorganisaties, zowel in een ondersteunende, adviserende rol, als in een eindverantwoordelijke, bestuurlijke rol.

Marco Kortleve over zijn keuze voor Wepublic: “Wepublic is een innovatief bureau met een vernieuwende aanpak en een frisse kijk op mijn vakgebied: public affairs en strategische communicatie. In een ongekend dynamische en complexe wereld is het een groot voordeel dat Wepublic ook veel andere disciplines in huis heeft. Ik zie ernaar uit om samen met mijn nieuwe collega’s een bijdrage te leveren aan het ondersteunen van de klanten en de ontwikkeling van onze dienstverlening.”

Mark van den Anker, partner bij Wepublic, is blij met de komst van Marco: “We kennen Marco al langer. Hij heeft in diverse rollen en sectoren hele mooie ervaring opgedaan die wij bij Wepublic goed kunnen gebruiken. Hij brengt veel kennis over het vak en inhoudelijke expertise mee. Zijn komst is een grote aanwinst voor onze klanten, maar natuurlijk ook voor ons team”.

Wepublic: bouwen aan vertrouwen in de publieke arena

Sinds de oprichting van het kantoor in 2013 heeft Wepublic een snelle groei doorgemaakt. Het bureau met vestigingen in Amsterdam en Den Haag telt nu bijna 35 medewerkers. Wepublic houdt zich bezig met consulting, interim management en intelligence op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs. De adviseurs van het bureau bouwen aan vertrouwen in de publieke arena waar reputatie en perceptie steeds belangrijkere factoren zijn.