Maaike van Hooidonk en Mark van den Anker naar GKSV

Per 1 oktober starten Maaike van Hooidonk en Mark van den Anker bij GKSV. Met de komst van deze twee ervaren professionals versterkt GKSV haar adviestak op het gebied van public affairs en stakeholder management. Klanten kunnen hierdoor rekenen op nog bredere ondersteuning bij maatschappelijke en politieke vraagstukken. Per 1 oktober gaat GKSV haar klanten onder meer dagelijks op de hoogte houden over ontwikkelingen in politiek Den Haag en Brussel en over maatschappelijke issues.
Mark van den Anker (1980) brengt ervaring mee uit een sector die momenteel politiek en maatschappelijk onder een vergrootglas ligt: de gezondheidszorg. De afgelopen periode heeft Van den Anker als public affairs adviseur en hoofd communicatie voor de artsenfederatie KNMG gewerkt aan diverse medisch-ethische vraagstukken, maar ook aan de verbetering van patiëntenrechten. Tevens is hij nauw betrokken geweest bij diverse lokale en landelijke verkiezingscampagnes.
Maaike van Hooidonk (1984) heeft de afgelopen jaren als public affairs adviseur bij Schiphol Group gewerkt. Daarmee brengt ze ervaring en kennis mee over de luchtvaart- en infrastructuursector. Zo heeft Van Hooidonk onder meer een bijdrage geleverd aan de regionale lobby van Schiphol. Voor Schiphol Group was zij als public affairs consultant werkzaam.
Hein Greven, partner GKSV: “Met de komst van Maaike van Hooidonk en Mark van den Anker is ons team bijna op volle sterkte. Sinds onze oprichting in 2013 zijn we nu verdubbeld. Dat betekent dat we onze klanten nog breder kunnen ondersteunen. Van inspiratie tot realisatie. Met hun uitgebreide ervaring op het gebied van public affairs, strategische communicatie en campaigning, en hun gevoel voor humor gaan wij, maar vooral ook onze klanten veel plezier beleven aan Van den Anker en Van Hooidonk.”
GKSV helpt klanten bij het oplossen van strategische en vaak complexe vraagstukken op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs. GKSV onderscheidt zich door de geïntegreerde aanpak van strategische communicatie en public affairs.